Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha túl nagyok a melleim is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha túl nagyok a melleim is zavarnak a hétköznapokban mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy szép a nagy mell de engem zavar például futás, biciklizés közben

2022. aug. 4. 22:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
Férfiként megtudom érteni, hogy valakit zavar, hogy egy nagy suly lifeg, lengedezik a testén, de a műtétet durvának tartom. Legfeljebb csak akkor nem, ha ez egy végleges tuti megoldás, aminek nincs semmi egészségügyi hatása.
2022. aug. 5. 01:39
 12/19 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom hogy hány éves vagy - szerintem igen fiatal - de mire érettebb leszel, akkorra majd megszokod.

Nyilván vannak hátrányai, de azt lehet/kell tudni a helyén kezelni.

2022. aug. 5. 03:12
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Tegyél fel egy képet és segítünk eldönteni hogy valójában tényleg nagyok -e ?
2022. aug. 5. 08:45
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
#13 Nem az volt a kérdés, hogy nagy-e, nyilván el tudja dönteni hogy szerinte milyen. Pont az a baja, hogy nagy.
2022. aug. 5. 09:00
 15/19 anonim ***** válasza:
34%

Lehet, hogy neked tetszik, de ő él vele, neki kellemetlen. Nem bűn kisebbíteni.

2022. aug. 5. 09:00
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
Ilyenkor 2 lehetoseg van, vagy megszokod, vagy megmutetted...
2022. aug. 5. 09:51
 17/19 anonim ***** válasza:
8%
A mell nagyjából zsírszövetekből áll, ami azt jelenti, ha fogysz, akkor mellből is fogysz = tehát kalóriamínusz és súlyzós edzés vagy valamilyen sport.
2022. aug. 5. 11:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#17 Sajnos nem így működik. Egy kicsit fogyik, persze, de az egy másodlagos nemi jelleg, oda direkt kerül extra zsír.

A hasunkon is van egy spéci zsírpárna, a hasunkat (azaz elsősorban a benne lévő magzatot) védi. A női testépítőknek extra kemény meló azt lefaragni, mert annak funkciója van.

2022. aug. 5. 11:06
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

17 - azt azért tegyük hozzá: ha fogysz, a melleidből is fogysz, és ÖRÖKRE lógni fognak a melleid, kizárólag műtéttel lehet helyrehozni!

Ha újra hízol, nem állnak vissza a cickók az eredeti méretre és formára!

Aki el kezd fogyózni a melle miatt, az ezzel alapból számoljon!

2022. aug. 6. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!