Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire hülyeség belemenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hülyeség belemenni képcserébe egy teljesen ismeretlen emberrel az interneten? Mik a veszélyei?

Figyelt kérdés

2022. aug. 4. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
#10: A szexualitás kategória és a bizonytalanság, hogy küldjön-e egy idegennek, szerintem elég árulkodó... :D
2022. aug. 4. 20:52
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Igen, lehet, csak ne a saját képeid legyenek!
2022. aug. 4. 20:53
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
11. Egy arcképpel is vissza tudhatnak élni ismeretlenek. De lehet, én már paranoiás vagyok.
2022. aug. 4. 21:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
10. Nem inkább cica és kakas? :D
2022. aug. 4. 21:30
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem veszélyes ha nem vagy rajta azonosítható (arc, jellegzetes tetkó stb.) és NEM ismerősnek küldöd kéretlenül.

Totál ismeretlennel a legnagyobb kockázat amit fent is leírtak, hogy nem az lesz a vonal végén akit gondolsz (többnyire csak egy szórakozó troll, vagy egy meleg pasi örvendeztet a pélóképeidért cserébe netről lőtt képekkel).

2022. aug. 4. 21:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Jo parszor csinaltam ilyet. A legfontosabb h arcot soha ne mutass. Es ne igazi adatokat adj meg magadrol. Se nev, lakhely, kozmedia. Ha kepcserezel, te egy ismeretlen vagy. Ez fontos.
2022. aug. 4. 22:22
 17/19 anonim ***** válasza:
62%

Ilyet soha!

Először is kikerülsz napiszarra. Ha meg véletlen nem, akkor is ami egyszer a netre felkerült, ott is marad

Ismerősnek sem küldenék,,, nemhogy idegennek

2022. aug. 5. 00:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Baromság
2022. aug. 5. 11:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Mindig arra gondoljátok hogy a drót másik végén lehet hogy a muter kontrollál! :)
2022. aug. 5. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!