Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy ismeretlen ember oda menne hozzátok és meg kérne hogy szopjátok le és add érte pénzt meg tennétek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 1. 18:16
2/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lenne olyan fellépése, vagy ajánlana eleget ehhez.
3/19 anonim válasza:
szerintem a többségük nem adna pozitív választ.. itt több esélyed lesz találni valakit szvsz.
4/19 anonim válasza:
Kicsi az esély arra, hogy ezen az oldalon találsz ilyen lányt! Inkább a rosszlanyok.hu oldalt ajánlom erre a célra!
5/19 anonim válasza:
Ilyet csak a tapló buta emberek csinálnak
6/19 anonim válasza:
Mivel nem vagyok prosti, nem tenném meg!
7/19 anonim válasza:
Nálam bepróbálkozott egy srác ezzel tavaly nyáron, ötezer forintot akart adni. :D
8/19 anonim válasza:
Nem lenne az a pénz. Frissen fürdés után a páromnak semmi gondom vele. Egy idegennek, akinek kitudja milyen a szexuális kultúrája, illetve mikor és milyen mértékben mosakodott....
Remélem sejted hol a gond. Szeretem én a túrórudit, de csak légmentes csomagolásban a bolt polcáról.
9/19 anonim válasza:
Nyilván nem tenném meg,felháborodva faképnél hagynám.
Csak jó indulatból mondom nem szeretjük ha k.rvának néznek minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!