Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire hülyeség belemenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hülyeség belemenni képcserébe egy teljesen ismeretlen emberrel az interneten? Mik a veszélyei?

Figyelt kérdés

2022. aug. 4. 20:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy rajta felismerhető,beazonosítható ,akkor nem veszélyes.
2022. aug. 4. 20:10
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Gyerekesség. Veszély: ott basz át ahol tud. Te meg hülye maradsz, csóró idegroncs leszel, és nemibeteggé válsz.
2022. aug. 4. 20:20
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaa hogy képcsere. Valamiért kapcsolatot olvastam. Persze, toljad nyugodtan. Ha visszaél vele akkor meg megy a böribe.
2022. aug. 4. 20:21
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy itt GyK-n próbálják néhányan hogy 20 perc után képcsere, úgy tök értelmetlen. A csaj úgyis Googleről küld valami képet amit ha elég madár vagy, meg se találsz, cserébe meg rajtad röhögnek majd a barátaival. Nem mellékesen az itteni "csajok" minimum fele férfi, vagy melegek vagy unatkozó trollok akik aztán azt csinálnak a képeddel amit akarnak
2022. aug. 4. 20:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha arc és bármilyen felismerhető jegy nélkül küldöd, az belefér. De neked kell tudnod felmérni, hogy mennyire bízol a másikban.
2022. aug. 4. 20:31
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Inkognitóban nem az. Na küldheted,ha nő vagy.
2022. aug. 4. 20:36
 7/19 anonim ***** válasza:
92%

Én nem tenném. Ahogy előttem is írták, akárki lehet a másik oldalon.

Ha most azt mondom hogy én Sexy Szandi vagyok, vagy Vastag-Kemény László, és adok hozzá még néhány random légből kapott, amúgy is teljesen leellenőrizhetetlen infót, automatikusan el is hiszed?

Ez egy anonim oldal, pontosan ez a szép benne, de ha az anonimitás elmúlik az egyik félnél, az problémás is lehet, pláne ha a másik relatíve anonim tud maradni.

Nem véletlenül a "digitális higiénia" egyik fontos szabálya hogy ne mondj/mutass túl sokat magadról ismeretlen/anonim közegben.

Meg nem tudom.... Engem kicsit zavarna a tudat, hogy egy isten tudja milyen embernek egy ennyire intim képe van rólam, akkor is ha nem látszik az arcom.

Szóval a te életed, azt csinálsz amit akarsz. Én nem tenném.

Aztán egyébként én hajlamos vagyok mindenkiről a legrosszabbat feltételezni, szóval... Az is lehet hogy én csinálom rosszul és hiba rám hallgatni.

2022. aug. 4. 20:40
 8/19 anonim ***** válasza:
97%
Csak ha nő vagy, akkor lehet veszélye, ha férfi vagy, mindenki leszarja a pucér farkas képeidet.
2022. aug. 4. 20:42
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
8-as ez sajnos nem igy van. Még heterok között sem...
2022. aug. 4. 20:46
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés: milyen kép? Lehet, maradi vagyok, de én leginkább arcképre gondolok, de mások róka és farkas képeket emlegetnek itten kérem!
2022. aug. 4. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!