Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még az USA-ban az a szokás, hogy a prostiknak az aktus után fizetnek, addig Magyarországon mindig előre kell fizetni?
Soha életemben sehol nem találkoztam még olyan prostival akinek nem előre kellett fizetni. Te max filmekben láttál még kurwát ezek szerint, ott szokták a végén hanyagul az asztalra dobni a pénzt... :)
De az is tévedésben van aki azt hiszi, hogy a kurwának dugásért fizet. Ennyi erővel, ha valakinek fel sem áll akkor nem kell fizetni? Vagy szopja a farkát, de miután bedugta lekonyul és nem élvez el egyszer sem, az ne fizessen? Vagy aki egy perc után elélvez az csak tizedét/huszadát fizesse mint én?
A prostinak az időért fizetsz. Előre kell megmondani, hogy fél/egész óra, ő pedig így alakítja a napját. Hogy ezt az időt mivel töltöd, az más kérdés, beszélgethetsz is vele, van aki azért jár lányokhoz hogy dumálgasson (csajok mondták). Én dugom amennyit csak tudom, két menet mindig belefér egy órába, és ebből legalább egy 40-45 percig a szájában/puncijában van a farkam.
11: én számtalanszor volt már hogy utólag fizettem. Főleg akinél már sokadszor voltam, de olyan is volt aki már első alkalommal sem kérte előre.
Az sem igaz, hogy csak az időért fizet, te meg azt csinálsz amit akarsz. Azt csinálsz csak, amiben megállapodtatok, vagy ami benne van az árban. Ha többet akarsz extrát fizetsz. Fél órában pedig csak egyszeri aktus van általában.
13
Te is csak trollkodsz. Én csak magánklinikára járok és az orvoshoz fel sem jutsz amíg a választott szakrendelés díját előre ki nem csengetted. Ez nem a munka után az állami kórházban "magánrendelést" tartó dokikra vonatkozik, hanem a tényleges magánellátásra, magéntőkéből épült klinikán, főállásban ezzel foglalkozó orvosokra.
Nem értem mire jó ez amit csináltok. Nem akarsz előre fizetni? Nem menj kurwázni! A moziért is előre fizetsz. Az állatkertbe is befelé veszel jegyet. Előbb van a fizetés, aztán a műsor. Jobban érzed magad ha most itt alázod a prostit? Szánalmas életed lehet...
15: Igen, lehet benne valami. lehet hogy ha látják a kuncsafton, hogy normális, akkor nem kéri el előre, ha meg...
12es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!