Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még az USA-ban az a szokás,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még az USA-ban az a szokás, hogy a prostiknak az aktus után fizetnek, addig Magyarországon mindig előre kell fizetni?

Figyelt kérdés
Kicsit fura nem, hogy egy még meg nem történt dologért kell fizetni előre? Mi van ha elő toppan a stricije és kipaterol, a pénzt meg előre már oda adtam? A másik meg, hogy szerintem a lány is kevésbé motivált, ha előre ki van fizetve, nem érdeke hogy jól teljesítsen, ha úgy is megkapta előre a pénzt. Magyarországon ez ilyen tökre természetes dolog?

2022. aug. 3. 14:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Logikusabb előre, amíg kanos a pasi. Utána elszáll a fizetési hajlandóság.
2022. aug. 3. 14:22
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak Magyarországon. Nem tudom, honnan vetted, hogy máshol nem így megy.

Legalább 8 országból van ilyen tapasztalatom, és mindenhol mindig előre kell fizetni.

Nyilván nem akarja megkockáztatni, hogy jól megdugod, aztán fizetés nélkül lelépsz.

2022. aug. 3. 14:25
 3/19 A kérdező kommentje:
#1 Akkor ez ilyen védekező mechanika leginkább? De ez fordítva is igaz, mert sok a flegma csaj, aki csak fekszik mint egy fadarab és alig árja, hogy a pasi végre haza menjen. Talán ha nem lenne előre kifizetve úgy valamivel lelkesebb lenne.:)
2022. aug. 3. 14:25
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Ez sosem lelkesedés kérdése, hanem tűrésé.
2022. aug. 3. 14:27
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

Egyrészt nem mindig kell előre fizetni, főleg, ha nem először vagy az adott lánynál.

Másrészt: "Kicsit fura nem, hogy egy még meg nem történt dologért kell fizetni előre?" - A moziban is előre fizetsz, nem?

Harmadrészt NINCS strici a lakásban. NINCS. Pont.

2022. aug. 3. 14:33
 6/19 A kérdező kommentje:

"Harmadrészt NINCS strici a lakásban. NINCS. Pont."

Na erre azért nem vennék mérget bocsi.. Lehet nem stricinek hívják, de valaki ott sunnyog a másik szobában az tuti. Ismerek olyanokat akik beszámoltak ilyesmiről. Ezt persze meg is értem mert ha valami tahóval gond volna, kell aki megvédje a lányokat.

2022. aug. 3. 14:37
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
#6: a másik szobában max a másik lány sunnyog. Nem a 80-as években vagyunk...
2022. aug. 3. 14:43
 8/19 anonim ***** válasza:
36%

"Harmadrészt NINCS strici a lakásban. NINCS. Pont."

Ha strici nincs is, verőemberek lehetnek.

A zárt ajtó mögött lehet, hogy egy 190 cm magas, kigyúrt, kopasz manus nézi a TV-t, aki azonnal ugrik, ha a csaj kiabálni kezd.

2022. aug. 3. 14:53
 9/19 anonim ***** válasza:
27%
Elég naív vagy akkor ha azt hiszed tényleg nincs más a lakásban.
2022. aug. 3. 15:01
 10/19 anonim ***** válasza:
20%

Nem értek a témához. Volt egy haverom, aki prostizni járt, nagyon kente-vágta a témát, és mesélt nekem sokat. Amit a 8-as kommentben írtam, annak a lényegét tőle hallottam.

2022. aug. 3. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!