Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még az USA-ban az a szokás, hogy a prostiknak az aktus után fizetnek, addig Magyarországon mindig előre kell fizetni?
Nem csak Magyarországon. Nem tudom, honnan vetted, hogy máshol nem így megy.
Legalább 8 országból van ilyen tapasztalatom, és mindenhol mindig előre kell fizetni.
Nyilván nem akarja megkockáztatni, hogy jól megdugod, aztán fizetés nélkül lelépsz.
Egyrészt nem mindig kell előre fizetni, főleg, ha nem először vagy az adott lánynál.
Másrészt: "Kicsit fura nem, hogy egy még meg nem történt dologért kell fizetni előre?" - A moziban is előre fizetsz, nem?
Harmadrészt NINCS strici a lakásban. NINCS. Pont.
"Harmadrészt NINCS strici a lakásban. NINCS. Pont."
Na erre azért nem vennék mérget bocsi.. Lehet nem stricinek hívják, de valaki ott sunnyog a másik szobában az tuti. Ismerek olyanokat akik beszámoltak ilyesmiről. Ezt persze meg is értem mert ha valami tahóval gond volna, kell aki megvédje a lányokat.
"Harmadrészt NINCS strici a lakásban. NINCS. Pont."
Ha strici nincs is, verőemberek lehetnek.
A zárt ajtó mögött lehet, hogy egy 190 cm magas, kigyúrt, kopasz manus nézi a TV-t, aki azonnal ugrik, ha a csaj kiabálni kezd.
Nem értek a témához. Volt egy haverom, aki prostizni járt, nagyon kente-vágta a témát, és mesélt nekem sokat. Amit a 8-as kommentben írtam, annak a lényegét tőle hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!