Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mit reagálnátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit reagálnátok, ha a párotok venne nektek egy dildót, hogy miután a férfi elmegy, ő tudja folytatni ameddig neki jólesik?

Figyelt kérdés

Szóval, 3éve vagyunk együtt a barátnőmmel.

A szex hát nem mindig tökéletes, nem sülök el nagyon hamar, de látom, hogy ő többet igényelne.

Mostanság is használunk vibrátort előjátékra meg néha ő is egyedűl.

Arra gondoltam, hogy vennék neki egy dildót, hogy miután én elmegyek, még tudja folytatni ameddig neki jólesik.

2022. aug. 2. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Én kirúgnálak.
2022. aug. 2. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Előtte beszéld meg vele.

És gondolom alap hogy a dildót te hazsnálod neki és nem csak a kezébe adod

2022. aug. 2. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Hú barátom de ilyen nekifutással ez elég hülye ötlet... bocs, de inkább tanulj meg dugni. Fordított esetben ha a csajod adna neked egy műpuncit, hogy ne' itt van, verd ebbe bele mert én végeztem most az ágyban, akkor te mit szólnál???
2022. aug. 2. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Altalaban en hamarabb elelvezek mint a parom, szoval semmi szuksegem dildora
2022. aug. 2. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Ha a pasi folytatja rajtam a dildoval akkor oké.
2022. aug. 3. 06:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez gáz
2022. aug. 3. 07:44
 7/7 anonim ***** válasza:

3,6 Akkor szedjetek össze egy nimfománt, ha ekkora királyok vagytok, hogy 2-3 órát tudtok dugni naponta 5x. :) Nem remegne még a tökötök is, hogy má elég lesz, igaz?

Kérdező! Ebben semmi ciki nincsen! Mi is gondolkodtunk rajta, bár én inkább a mérethez való megszokás és az izgalom miatt gondolkodtam ebben.

Közösen keressetek neten, nézzétek meg mi tetszik. Utána ha megvan, csak a higiéniára figyeljetek nagyon oda, az minden ilyen segédeszköz esetében fontos. :)

2022. aug. 3. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!