Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit reagálnátok, ha a párotok venne nektek egy dildót, hogy miután a férfi elmegy, ő tudja folytatni ameddig neki jólesik?
Szóval, 3éve vagyunk együtt a barátnőmmel.
A szex hát nem mindig tökéletes, nem sülök el nagyon hamar, de látom, hogy ő többet igényelne.
Mostanság is használunk vibrátort előjátékra meg néha ő is egyedűl.
Arra gondoltam, hogy vennék neki egy dildót, hogy miután én elmegyek, még tudja folytatni ameddig neki jólesik.
Előtte beszéld meg vele.
És gondolom alap hogy a dildót te hazsnálod neki és nem csak a kezébe adod
3,6 Akkor szedjetek össze egy nimfománt, ha ekkora királyok vagytok, hogy 2-3 órát tudtok dugni naponta 5x. :) Nem remegne még a tökötök is, hogy má elég lesz, igaz?
Kérdező! Ebben semmi ciki nincsen! Mi is gondolkodtunk rajta, bár én inkább a mérethez való megszokás és az izgalom miatt gondolkodtam ebben.
Közösen keressetek neten, nézzétek meg mi tetszik. Utána ha megvan, csak a higiéniára figyeljetek nagyon oda, az minden ilyen segédeszköz esetében fontos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!