Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti kinyalnátok azt a csajt aki momdjuk így: álmotok nője, szerelmes vagy belé, de az aktus alkalmával észre vennétek , hogy piszkos a bugyija pl .: tangája, és illata is lenne mellé?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a véleményetekre! Én biztos élnék a lehetőséggel, nem érdekelne, hogy piszkos vagy nem piszkos.
Talán még jobban izgatna, hogy még így is szabaddá teszi magát és a pillanatnak adja magát , és engem.. együtt kötöttségek és gátlások nélkül...belegondolva ezzel a gondolattal még izgatóbb!
2022. aug. 1. 00:50
12/19 anonim válasza:
hát én le feküdnék vele mert lehet hogy nincs rá több alkalom és a büdöst valahogy ki lehetne birni
13/19 anonim válasza:
Akármilyen jó nő ha büdös akkor Offos
14/19 anonim válasza:
Kinyalnám, persze :) bárkit szívesen kinyalok
15/19 anonim válasza:
Igen megtenném. Nyaltam már ki áporodott puncit, de nem azért mert ez fétisem, hanem mert eleve izgalombam voltam, és a csaj is jól nézett ki.
16/19 anonim válasza:
Pesze, még szagolnám is közben, mert az egy adott lány természetes p..naszaga :)
17/19 A kérdező kommentje:
15- 16.-os Én sem írhattam volna le szebben! Már maga a megfogalmazásotok és szóhasználatotok is magáért beszél!
febr. 11. 03:41
18/19 anonim válasza:
#17 köszönöm, igazából mindkettő én voltam, csak még kiegészítettem :)
19/19 A kérdező kommentje:
18. aztán rájöttem :))
febr. 11. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!