Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy olyan nővel aki kevésbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy olyan nővel aki kevésbé az esetem, de megismerem megszeretem, szerelmesek leszünk, akkor ő lesz a világ legvonzóbb nője számomra? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Vagy idővel arra fogok gondolni, hogy jobb lenne egy külsőleg is vonzóbb nővel szerelembe esnem ahhoz hogy hiánytalanul a világ legboldogabb férfijának érezzem magam? Vagy a szerelem és az azt követő érzelmi kötelék egyre inkább azt erősíti bennem hogy semmilyen szép nőért nem adnám őt? Talán naiv kérdés de sok mindent helyretenne bennem ha választ kapnék rá, mert igazából én egy 35 éves férfi vagyok, akinek nemhogy kapcsolata nem volt még, de nem is csókolóztam. Kurvákkal voltam már de nekem az ilyesminek semmi értelme, mert akármilyen jó csaj külsőre, nekem érzelem is kéne ahhoz hogy felálljon,így nem megy hogy szia egyből meztelenre vetkőzés, zuhany aztán hajrá nehogy leteljen az egy óra 35ezer forintért. Mostanában ért meg bennem hogy már nem akarok egyedül lenni, szeptembertől beregisztráltam a rapidrandi.hu n sok emberes vakrandi összejövetelre, ott előbb utóbb találok valakit akivel boldog leszek és gyerekeket akarunk, de addig is szeretnék a fenti kérdésemre választ kapni. Még csak mostanában kezdenek lehullani az ostoba illúzióim. Sokat segítene a válaszod!
2022. júl. 10. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy olyan nővel aki kevésbé az esetem, de megismerem megszeretem, szerelmesek leszünk, akkor ő lesz a világ legvonzóbb nője számomra?

Egy ideig biztosan.

Vagy idővel arra fogok gondolni, hogy jobb lenne egy külsőleg is vonzóbb nővel szerelembe esnem ahhoz hogy hiánytalanul a világ legboldogabb férfijának érezzem magam?

Valósznűleg így lesz.

Vagy a szerelem és az azt követő érzelmi kötelék egyre inkább azt erősíti bennem hogy semmilyen szép nőért nem adnám őt?

Felthetően ez lesz az előző kérdés problémájának megoldása.

2022. júl. 10. 20:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez jó hír :) Köszönöm!
2022. júl. 10. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt ennyiből nem lehet megmondani, ennél sokkal több tényezős történet egy párkapcsolat. Általában a "csak legyen valakim" alapon elkezdődő történetek hosszabb távon nem vezet jóra még akkor sem ha az első időszakban látszólag minden klappol (hiszen megkapod azt amire vágytál a "valakit"). Nagyon esetfüggő hogy ki tudnak-e alakítani a felek olyan érzelmi köteléket ami hosszú távon stabil marad.
2022. júl. 10. 21:41
 4/9 A kérdező kommentje:
És vajon abban az esetben mi van ha valakinek a nője nem csak belsőleg szép hanem külsőleg se lehetne őrült kívánatosabb? Akkor is idővel vágyhatna más nőkre?
2022. júl. 10. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:

#4 totálisan egyénfüggő! Eltérő az emberek preferencia rendszere, magszemélyisége, attitűdjei, pszichéje. Nincs két egyforma ember, nem lehet ilyen kérdésben ennyi infóból biztos, univerzális választ adni.

Viszont had kérdezzek vissza, miért is aggódsz, mi az oka a kétségeidnek, a szorongásodnak?

2022. júl. 10. 21:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Attól félek, ha megismerkedek egy nővel, és az nem olyan nő mint akik után pl megfordulok az utcán, akkor idővel más nőkre fogok vágyni, miközben én csupán EGY jól működő kapcsolatot szeretnék, és családot alapítani a közeljövőben.
2022. júl. 10. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 na várjál csak egy pillanatra... van most ilyen nő az életedben vagy sincs? Ha nincs akkor kicsit korai még a kérdés.
2022. júl. 10. 22:24
 8/9 anonim ***** válasza:

A válasz röviden: Nem.

Hosszaban: nem, nem leszel még attól vak, ha szerelmes leszel. A szerelem nem igy működik, nem is ez a funkciója (bocsi lányok, tudom most százezrek tyúkszemére léptem rá, de még annak az egynek sem ti lesztek az egyedüli jó nők)

Ami ennél fontosabb: Nem leszel szerelmes. Szerintem kizárt, hogy olyan csajba szeress bele, aki nem jön be igazán, minden pici részletével együtt

2022. júl. 11. 05:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Megszépül, akit megszeretsz.

Jártam már így, nem is egyszer. Az első hosszú kapcsolatom is így volt. Csúnya fiú, de addig küzdött értem, hogy megszerettem és szép lett. De persze abrandoztam néha a jó pasikról, szerintem ezzel szép pár mellett is így van az ember.

Aztán a következő srác, megláttam meztelenül és elborzadtam. Pocakos, derekas, egyszerűen semmi nem tetszett rajta. Aztán megkedveltem na és őt kifejezetten a legszebbnek láttam.

2022. júl. 12. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!