Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők! Miért olyan fontos az,hogy a fiúknak csupasz legyen? Minden esetben kizáró ok? (Csak nők válasza érdekel)
Nem nyávogásról van szó, de pl vannak olyanok akik mindkét nemből nagyon érzékeny bőrűek.
Mindig az esetek 90%-ban azt hallom,hogy legyen csupasz ott lent az illető a lányoktól. De pl nálam is, ha ollóval vágom picire, ha leborotválom, istentelenül ég,viszket majdnem 1 hónapig ott, kibírhatatlan, és bármit kipróbálva is ilyen marad.. Én nem várom el a másik féltől, mert tudom milyen rossz tud lenni az ilyen eset, de nem értem, hogy az ellenkező nemből a legtöbb még ezt is leszarja, szenvedj, csak legyen csupasz. Miközben se nem igénytelen, se nem büdös és társai..
Nálam szerencsére összejött,hogy a párom is hasonló bőrű és megértjük egymást, nem akarjuk,hogy a másik szenvedjen.
Szóval tényleg csak felmerült bennem,hogy ez miért alakul így, a férfiak közül nem sok embert hallottam még "finnyáskodni" hogy csak xy tetszik neki.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Esztétika és higénia. Ami önös érdek, hogy szeretem, ha csupasz, mert szeretem, ha önfeledten tudom kényeztetni a párom, ször nélkül. Ő engem viszont ugyan így.
Mint a kérdező, mi is érzékeny bőrűek vagyunk, így a borotva, epilátor szóba sem jöhet. A szőrtelenítést mi intimkozmetikusnál oldjuk meg gyantázással.
Oh, azt hiszed én nem szenvedtem?
Olyan szőrtüsző gyulladásom volt a borotvától, (többször is) hogy bőrgyógyászatra kellett mennem.
A gyanta úgy fájt, hogy sikítoztam a kozmetikusnál, és nem bírta 4 hétig, mint ahogy azt reklámozzák.
Igen, viszket, amikor nő.
Minél többször csinálod, annál jobban megszokod.
Nekem évekig tartott.
És azért legyen csupasz, mert a a fejed búbját se nyalogatom.
Nem kell szőr a nyelvem hegyére.
Egyszerűen az orálozás úgy sokkal jobb,mint hogy azzal szenvedjek hogy csikizi vagy szúrja a szám! De ez oda vissza megy! Ha hosszabb csikizi,ha rövidebb szúrja.
Másrészt higénia!
Viszont a borosta,szakáll az elengedhetetlen! 😍
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!