Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kifogással jöhetnék ki jól ha elutasítom a szexet ha számít a véleménye? Hogy jót higyjen rólam?
Figyelt kérdés
Szóval ne higyjen frigidnek sem, de azt se higyje, hogy más pasi van, és azt se kelljen elmondani, hogy vele nem jó? (Úgyis a kapcsolat végét járjuk)
És igenis nekem számít az, hogy mit gondol. Kedveskedik, fűzöget szexre készül, én nem akarom.
Mindenképpen puhatolózni fog hogy miért nem. Anélkül meg vádolni, hogy biztos mas pasim van.
Azt hogy vele nekem nem jó, meg nem akarom elmondani.
#jó kifogás
2022. júl. 30. 10:37
11/14 A kérdező kommentje:
*sem
2022. júl. 30. 10:59
12/14 anonim válasza:
Miert nem szakitasz most es akkor nem kell ilyeneken gondolkodni? :D fckn simple, de nyilvan majd erre is jon egy magyarazat hogy miert nem
13/14 anonim válasza:
Ha végét járja a kapcsolat akkor miért kínzod magad még hazugságokkal? Leültök és megmondod, bocs de nem kívánlak, nem működik köztünk a dolog, fejezzük be.
14/14 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, tanulj meg őszintének lenni. És nem foglalkozni azzal, hogy utána mit gondol rólad. Ki nem szarja le, ha már nem akarsz vele maradni, hogy mit tart rólad. Ez az ő problémája, nem a tiéd. Nem aszerint kell élni, hogy más mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!