Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Az a nő, aki ebben a videóban szerepel kb egy tipikus álomnő?
Figyelt kérdés
A személyiségét nem ismerjük, oké.
De külsőre, temperamentumra ez a nő mennyire vonzó a számotokra?
2022. júl. 29. 18:55
A kérdező szavazást indított:
9-10
7-8
5-6
3-4
1-2
20 szavazat
2/7 anonim válasza:
Ohh, a drága Anitta, sok jó száma van, meg hát bombanő az biztos, nekem bejön. Valahol itt kezdődik a nő fogalma, és ő amúgy természetes tehát nem plasztikázott az a poén.
3/7 anonim válasza:
Fú... látom, különvéleményen vagyok, de mindegy; nekem nagyon nem. A takaros, aranyos, helyes nők jönnek be. _persze_mind_mások_vagyunk_
4/7 anonim válasza:
Nem szép, csak meztelen. Ezért tűnik jobbnak.
5/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül az álomnő számomra, de eszméletlen szexi. Ha ilyen nőm lenne, egész nap a nyálam csorgatnám rá, és dugnám amikor csak lehet.
6/7 anonim válasza:
Nekem a spanyol nők külse sosem jött be. Bőrre, megjelenésre is olyanok, mint akiket a nyolckerben látni.
7/7 anonim válasza:
Gyanús, hogy kizárólag a seggét mutogatja (szép, és érzékien rázza), a melléről sejtésünk sem lehet. Én mell-mániás vagyok, kell, hogy lássak, de legalábbis sejtsek valamit. Az arca tök átlagos, engem nem indít be. A dalszöveg pedig kevés helyet hagy a képzeletnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!