Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok szeretik ha mcbasszák őket, vagy csak a jó körülményekért vállalják be?
Figyelt kérdés
Csak őszintén! 35incel2022. júl. 29. 12:14
21/25 anonim válasza:
Nem kell itt senkit elítélni! Nem tudhatod kinek milyen élete van , miket élt meg és milyen tapasztalatai vannak. Én régen tiszteltem és szinte bálványoztam a nőket. Manapság meg csak átnézek rajtuk. Nincs rossz érzésem inkább semleges. Hidegnek, prűdnek és számítónak látom őket. Nincs ebben semmi baj mindenki olyan amilyen csak ilyen nőkkel nekem ne kelljen együtt élnem. Ez a lényeg! Vannak kivételek elhiszem. Csak tudod engem a barátnőm olyan szinten alázott, hogy kiölte belőlem a nők iránti lelkesedés utolsó csíráját is. Nagyon sok fordított eset is van persze. De nem különb egyikünk sem a másiknál.
22/25 anonim válasza:
Én szeretem,imádom.Ingyen dugtam mindig.Viszont,ha kapcsolatban vagyok,akkor mindig a férfi gizetett,ha mentünk valahova.Én vittem neki kávét,reggelit,stb.Van aki szeret szexelni,más nem.
23/25 anonim válasza:
En szeretem a szexet, sot, tobbszor van igenyem ra mint a baratomnak.
Es nem, nem haszonszerzes celjabol. Hanem mert szeretem ot, szexinek talalom es most kell kielnunk magunkat. Nem majd mikor 60 eves nyanyak/papak leszunk…
24/25 A kérdező kommentje:
23 fordulj fel jozsika
2022. júl. 31. 09:12
25/25 anonim válasza:
Neeem, a szexet senki sem szereti, ezért van elöregedve az ország, persze a CSOK ért páran bevállalják ezt az elképzelhetetlen fájdalmakkal járó poklot megszégyenítő orgazmust még ma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!