Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok szeretik ha mcbasszák őket, vagy csak a jó körülményekért vállalják be?
#10 Köszönöm!
Nem tagadom a saját felelősségemet! Mikor megismerkedtünk ő munkanélküli volt utána is keveset keresett. Én viszont jól kerestem /keresek. Ezért már az elejétől fogva én fizettem mindent és anyagilag is támogattam. Itt bactam el. Szépen rászoktattam ezekre. Viszont akkor legalább volt szex. Utána fáradt volt mert részmunkaidőben dolgozni kell azért nincs szex. Jött a koronavírus, nem volt munkája. Teljes anyagi biztosságban volt mellettem. Mondom milyen jó most egész nap otthon pihen nem lehet ok a fáradság. Akkor azért nem szexeltünk mert ő otthon vigyáz én járok dolgozni, össze vissza és még megfertőzöm a végén. Amúgy is stresszes a "világhelyzet" miatt. Ezt is elnéztem. Utána jött, hogy neki már nincs kedve a szexhez , ez e nyűg, hagyjam már békén ezzel. Ez lett volna a legnagyobb vágyam. Persze az ajándékokat , pénzt azt elfogadta. Milyen jó adják a manit, mindent fizetnek és még dugni sem kell érte. Eljött a nagy pillanat besokalltam, hogy most már elég volt. Akkor óriási haragra gerjedt. Szórta sz üzeneteket. Én is csak egy undorító ,ösztönlény férfi vagyok aki csak szexet akar. (Évek óta még meztelen sem láttam már akkor sem nemhogy szex lett volna. ) Aztán csak sajnáltatta magát, ő az áldozat. Kidobják, hogy szexelhessenek. Megsajnáltam és maradt. Soha nem is akart elmenni, ezt a biztonságot esze ágában sincs feladni. Persze ebben van egy jó nagy marha partnere. Szóval ezek után ne csodálkozz ha szakítunk én már nőre nézni sem akarok. A folyamatos megalázásról ne is beszéljek.
Az igaz. Érthette bárhogyan is. :)
15 -ös. Igen, végre egy őszinte beszéd!
A nőkkel kapcsolatban már semmiféle illúzióm nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!