Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajok szeretik ha mcbasszák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok szeretik ha mcbasszák őket, vagy csak a jó körülményekért vállalják be?

Figyelt kérdés
Csak őszintén! 35incel
2022. júl. 29. 12:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
10%
Férfiként és tapasztalatból írom. A nők alsó hangon 80-90 százaléka nem szereti a szexet. Miért csinálják? Gyereket akarnak maguknak csináltatni. Ilyenkor minden létező fegyvert bevetnek és/vagy jólétért. Azért, hogy biztosítsd nekik a jólétet és a biztonságod de csak addig amíg elérték a céljukat. Az én párom amint beköltözött hozzám és elérte a célját rögtön nem akart többet szexelni. Először hülyített , hitegetett és húzta az időt, most fáradt stb. Persze előtte remekül bedobta magát úgy ,hogy el is hittem neki. Egyetlen nőnek egyetlen szavát sem hinném most már el.
2022. júl. 29. 12:25
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
Napi provokatív inci-finci. Jujj de kis durcik vagytok🤣🤣🤣🤣
2022. júl. 29. 12:31
 3/25 anonim ***** válasza:
87%
Egen én szeretem
2022. júl. 29. 12:32
 4/25 anonim ***** válasza:
59%
Nyugodtan lepontozhattok de nekem ez a tapasztalatom. Az én barátnőm inkább menne uránbányába dolgozni minthogy szexelni kelljen. Mindent megtettem naponta edzem, kedveskedem neki, ajándékokat veszek neki. Fennhangon hangoztatja ,hogy a nők nem szeretik a szexet csak érdekből teszik.
2022. júl. 29. 12:34
 5/25 A kérdező kommentje:
4 ez nem semmi hogy így ki is mondja, bár az ilyet becsülöm. De innentől a te ibád ha nem teszed lapátra a rosszul teljesitő kocát
2022. júl. 29. 12:43
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
Csak az a bökkenő, hogy érzelmileg kötődöm hozzá. Keressek egy másikat aki ugyanilyen? Nem hiszek én már egyiküknek sem. Ameddig van veszíteni valójuk addig vetik be magukat.
2022. júl. 29. 12:47
 7/25 anonim ***** válasza:
66%
Gond megoldva. Ott van a saját nemed. Ázmész homóba és minden gondod megvan oldva
2022. júl. 29. 12:49
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát bro' ha ilyen gondolkodással vágsz neki akkor esetedben tényleg csak a pénzed fogják szeretni 😂

#4 a ti kapcsolatotok elég alaposan kihűlt érzelmileg... akarna a csajod dugni csak sajna nem veled.

2022. júl. 29. 12:52
 9/25 anonim ***** válasza:
45%

Mérettől függ és szenvedélytol.

Masképp én nem. Csak parkaoxsolatban tűröm a párkapcsolati szexet

2022. júl. 29. 12:56
 10/25 anonim ***** válasza:
71%

Részvétem 4#-es.

Sajnos sok ribizli haszonszerző eszközként használja a lyukát... Amelyet jómagam nőként is elítélek, undorítóak.

Hátra kell hagyni az ilyeneket.

Számomra a szex a felszabadulástól egészen szerelem elmélyítésének kellemes játéka.

Önkifejezés is.

Párommal anno, amikor éreztük megtaláltuk azt, akit kerestünk volt egy 2 megállapodásunk az elején.

Alapon ragaszkodtam, hogy magam részét én fizetem (ahogy minden más randin - így helyes)

A 2 dolog pedig: pénzről, mint keresetről nem beszélünk.

Az otthonainkba nem látogatunk.

Epic: meglepődtünk egymáson, amikor először bekukkantottunk egymáshoz.

Egyikünk se szereti a másiktól való függést, se a pénzre hajtó embereket.

Hidd el, nőként is tapasztaltam, vannak pénzre hajtó pasik is, mint pl exem.

Nem véletlen került ex kategóriába.

Kedves, kérdező!

Szerintem mindenki, aki szereti a szexet, az szereti, ha kap is rendesen. Mindegy, hogy férfi-e vagy nő.

Neked is jó beleadni, de gondolom elviselnéd, ha a partnered/párod pl tisztességesen meglovagolna.

Ezért tartom hülyeségnek a kérdést valahol.

2022. júl. 29. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!