Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért pakoljátok ki a melleiteket?
Hallottam olyan kifogásokat is hogy mert így kényelmesebb stb. Szóval amíg a felsőtök széle nem súrolja a bimbóudvart addig nem kényelmes?
Őszinte válaszokat szeretnék hallani.
A kényelmességről pedig annyit, hogy igen, megértem. CSak az álszent képmutatóó világban ciki pl az, ha egy lánynak a blúza alatt lengedeznek a mellei, pedig úgy kényelmes, mint ahgy nekem alsonadrág nélkül kényelmes a farkamnak, vagyis nincs egész nap benyomorítva egy szűk, de "hu de trendy" alsóba. És nekem meg így kényelmes és pont.
És kevés lány meri kimondani, hogy :
tudom, hogy atomszép melleim vannak, ezért nem szégyellem minél jobban mutogatni. :-), mert lekostlják, hogy milyen beképzelt.
De miért is baj az, ha valaki kimondja magáról a frankót és igazat ? Ez már beképzeltség ? Na ezt hinni, ez a hülyeség.
Egyébként nekem semmi bajom egyik képpel sem.
Mindkét lány a maga módján szép és vonzó, de én első kismellű vékonyságot jobban kedvelném.
31: "de én első kismellű vékonyságot jobban kedvelném."
OK, megegyeztünk: te viszed a karcsút, és a bögyöset!:)))
A nejem hangulatfüggően szokott mélyebben dekoltált felsőt vagy egészen zártat felvenni. Nekem a mélyen kivágott sokkal jobban tetszik - de nem szólok bele!
"Ezen mit kell ennyit magyarázni?"
Mert erre van nekik igény...
Kíváncsiskodjanak hogy mi milyen felsőket veszünk fel, mennyire látszik ki a cickó, hogy erre a kérdésre élvezkedjenek.
Más dolguk sincs.
Na én már kaptam is nem 1 privátot...
Volt aki a farkát küldte el.
Undorító hogy kik/mik vannak itt a gyakoriban...
Miért kellett lepontozni a kommentem?
Talán nem tetszik hogy kimondtam az igazat hogy erre megy ki a játék???
Ehhez van eszetek.
alkoholmentessör írta privátban: "Inkább rakd el mert össze hányom magam és senki se kíváncsi a tőgyeidre
Neked milyen lenne ha a férfiak raknák ki a töküket?"
Ez a sunyi csíra nem tud olvasni: írtam, hogy nem kérek privátot, erre odaröfög a bugrisa, ahova nem kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!