Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért pakoljátok ki a melleiteket?
Figyelt kérdés
Hallottam olyan kifogásokat is hogy mert így kényelmesebb stb. Szóval amíg a felsőtök széle nem súrolja a bimbóudvart addig nem kényelmes?
Őszinte válaszokat szeretnék hallani.
2022. júl. 28. 15:54
A kérdező szavazást indított:
Mert szeretem ha a férfiak megnézik.
Mert versengeni akarok a többi nővel.
A férfiak, és a nők tekintete miatt egyaránt.
Mert így kényelmes, és kész.
Férfi vagyok.
40 szavazat
1/39 anonim válasza:
Olyan opció, miért nincs hogy azért, mert tetszik, és nőiesebbnek érzi magát úgy?:D
2/39 anonim válasza:
Mert igy keszulnek a nyari felsok?
3/39 anonim válasza:
Tényleg úgy kenyelmes ilyen melegben. Meg nem én akarok lenni a weirdo girl a kolleganőm mellett.
4/39 anonim válasza:
Nagy mellem van, sokszor akkor is kint van, ha nem akarom.
Nem kérek privátot.
5/39 anonim válasza:
Kényelmes, látványos.
Miért ne?
Nekem is nagyok vannak, egyáltalán nem szégyellem őket.
(én sem kérek privátot)
6/39 A kérdező kommentje:
2022. júl. 28. 17:03
7/39 anonim válasza:
6 Ne mondj mar hulyeseget, a ferfiak sokszor konkretan polo nelkul vannak nyaron.
8/39 A kérdező kommentje:
2022. júl. 28. 17:07
9/39 A kérdező kommentje:
#7 Ezt a kettőt hogy lehet összehasonlítani? A női mell a szexualitás szimbóluma. Láthatod hogy van olyan felső is amiben nincs kint a keblek 50%-a.
2022. júl. 28. 17:09
10/39 anonim válasza:
Amúgy neked nem mindegy? Miért foglalkoztat az, hogy vadidegen nők mijüket rakják ki? Ennyire szarul kinéző, lapos csaj vagy? Csak mert a pasikat ez a dolog fixen nem zavarja.
Egyébként én is kiteszem, ha épp olyan kedvem van, mert van mit, jól is néz ki, úgyhogy nem fogok csadorban járkálni a magadfajta önbizalomhiányosok miatt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!