Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mérgesek lennétek, ha a barátnőtöknek az első szexnél nem lenne orgazmusa? Mit csinálnátok?
Persze azért mindent megtenne hogy nektek jó legyen, de ő nem élvezne el…
Lefeküdnétek még vele, vagy ennyi?
Előre köszönöm a válaszokat! 19L😅
11. Senkinek nincs a homlokára írva, hogy segggfej, és jós sem vagyok. Nem tudtam előre nyilván. Honnan szedted hogy vele éltem? És soha nem éltem vele együtt. A kapcsolat is csak 3 hónap volt, mert pont azok miatt amiket írtam, otthagytam.
Kérdező: nekem 24 évesen lett először orgazmusom, 5 év szexuális élet és 6 partner után, a 7.- el. Végül ő lett a férjem😊 ne aggódj, ha megtalálod a hozzád valót, meglesz az orgazmus is, ne görcsölj rá erre.
Nos... kb pont a te korodban voltam, mikor összejöttünk egy lánnyal, akinél volt egy kis mentális blokk meg fizikai önismerethiány, és nem tudott elmenni. Mindent bevetettem, sokat voltunk együtt intim módon, szex nélkül, felszabadítottam benne a lelki energiákat és a szabadságvágyat. Megismertettem vele, hogy én hogyan látom őt a saját szememmel, hogy milyen vonzó a számomra, stb. Végül úgy fél év után egyszer csak elélvezett, kissé spiccesen. De amúgy őszinte leszek, én nem annyira élveztem vele a szexet, bár mérges vagy ideges sohasem voltam. Inkább csak nem voltunk egy hullámhosszon.
De amúgy elsőre ez nem várható el.
Először is meg kell ismerned a saját tested, tudnod kell mi a jó Neked...azután tudod csak a párod tudtára adni, irányítani Őt. De, ha azt tapasztalod, hogy nem ért meg, durva, vagy megalázó a partnered...azonnal hagyd el!
🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!