Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig azoknak a nőknek kellek akik nekem nem kellenek?
Ha kell is egy nő, de aztán nem foglalkozom vele, akkor egyre jobban kezd hozzám vonzódni.
A nők veszélyeztetve érzik magukat, vagy szánalmat éreznek egy férfi iránt ha oda van értük?
Csomószor írják nők hogy mindig a reménytelen szerelem áldozatai. Ez valami fétis nálatok csajok?
Ez csak akkor igaz ha alapból jó pasi vagy.
Van akit alapból leszarnak a nők, attól ha a helyi lúzer se foglalkozik velük, meg elforduk az utcán, nem fogják nők tömegei zaklatni.
Ha egy pasi oda van értük akkor se nem szánalmat, se nem veszélyt nem éreznek hanem
a) bejön nekik a pasi akkor szimpátiát;
b) ha nem jön be nekik a pasi akkor "akadjon már le rólam" érzést.
Ha nem vagy nekik szimpi akkor ez nem fog változni és nem kezdenek el üldözni a szerelmükkel, inkább csak te akarod ezt bebeszélni.
Inkább örülj neki, hogy legalább van olyan nő, akinek egyáltalán kellesz.
Amúgy ha olyan rossz lenne a helyzeted, akkor szóba se állnál azokkal a nőkkel.
Mondjuk az előző állításomat részben visszavonom. Ha tényleg annyira de annyira rossz lenne a helyzeted, akkor még a halmozottan hátrányos helyzetű nők se foglalkoznának veled. :D
Nekem példának okáért szerencsém van.
Nem próbálkoznak be nálam folyton, nagyon ritka hogy igen, valószínű, làtszik rajtam, hogy jobb ha távol maradnak, a nők ezt megérzik, de jobban is teszik, mert nagyon nem bírom ha valaki bepróbálkozik, taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!