Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek, trükkök férfiak orális kényeztetéséhez?
Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 23:18
1/9 anonim válasza:
Odafigyelsz maximálisan a partnered visszajelzéseire, ésszel, fokozatosan gyorsítod a tempót és ne fogazz 😂
2/9 anonim válasza:
Tökmindegy, csak lássa hogy élvezed, amit csinálsz vele.
3/9 anonim válasza:
Valaki szereti a harapdálást is ez egyéni, kérdezd meg, ő szereti-e.
4/9 anonim válasza:
Ne csak a száddal csináld. Közben masszírozd néha az ujjaiddal, kezeddel, simogasd finoman az arcodat vele, a makkal a homlokodat, nyalogasd, szopogasd stb.
5/9 anonim válasza:
Minden férfi mást szeret... az aktuális partnerem a kényszerszopatást szereti...
6/9 anonim válasza:
Én egyszer poénból takarítás közben pasim incselkedett velem én pedig a porszívó csövét odanyomtam a f*rkához, majd rájött hogy ez nem is olyan rossz érzés, mondom csináljam tovább elkezdi igen, és elkezdtem neki szivatni tovább végül hatalmasat élvezett tőle de szerencsére azt is leszivattam róla az utolsó cseppig. Marandandó élmény lett mindkettőnknek azóta párszor alkalmaztuk már :)
7/9 anonim válasza:
#6:
Hála Neked, porszívó zúgástól hangos ma az ország! 😂
9/9 anonim válasza:
Én még a nyelvemmel is szoktam játszani pluszban, eddig minden fiú élvezte akinek csináltam. Persze figyeltem is hogy jól is essen nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!