Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, orális szexnél mennyire fontos a herék kényeztetése? Hogy a legjobb csinálni?
Figyelt kérdés
Első kapcsolatomban a férfi ezt nem igényelte, így nem is gondoltam, hogy lényeges dolog. Azóta viszont mások célozgattak rá, hogy jó lenne, ha a golyóikkal is foglalkoznék. Kicsit bizonytalan vagyok ebben, hogy kezdjek neki, mit csináljak velük?2021. máj. 7. 14:47
1/9 anonim válasza:
Én imádom a golyókat is kényeztetni, nyalogasd őket, szippantsd be a szádba, markolászd őket. L 26 :)
2/9 anonim válasza:
A here rendkívül érzékeny a nyomásra! Amit az #1-es írt teljesen rendben van, de úgy csináld mintha nagyon vékony héjú fürjtojások lennének a kezedben, óvatosan, érzékkel!
4/9 anonim válasza:
Nekem spec annál az is jobban esik ha megvakarod a hátam:-)
5/9 anonim válasza:
Ez emberfüggő, engem speciel nem hoz lázba.
6/9 anonim válasza:
Nekem volt exem, aki imádta, akár kézzel, akár szájjal izgattam. Akivel most vagyok együtt, a legelején mondta, hogy nem szereti, ha piszkálják. Eleinte kicsit fura volt, mert automatikusan jött hogy hozzá érjek, de megszoktam. Ő az első ilyen, szóval szerintem gyakoribb akinek tetszik.
7/9 anonim válasza:
Fontos, sokkal könnyebben elélvezek ha azt is kényeztetik.
8/9 anonim válasza:
Simogasd, masszírozd őket
Szívd be, vedd őket a szádba, húzd meg ilyenek.
Én is nagyon szeretem egy csajszi figyel rá, rendkívül izgató, és fokozza a vágyat, a merevedést, meg a sperma mennyiséget is. Szívesen beszélgetek róla.
Amúgy te szexinek tartod a szép heréket?
9/9 anonim válasza:
Nekem fontos, nagyon sokat hozzáad a dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!