Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső mozgalom megvan, mégse megy a szex. Másnál is jelentkezik néha ez a fajta rövidzárlat?
Már nem először fordult elő velem, hogy megismerek egy kívül belül rendkívül vonzó nőt, akit kívánok is, azonban amikor a szexre kerülne a sor egyszerűen nem vagyok beindulva, nem igazán áll vigyázba a kapitány.
Általában ilyen random hookup okon történik az ilyen, sokszor olyan nőkkel akiket x órája ismerek csak. Régen egyáltalán nem volt ezzel probléma, de már 3-4szer jártam így, kb 2-3 éve kezdődött...
Volt párommal múlthéten szakítottunk, 1 évig voltunk együtt, eleinte megint előjött ez a problémám, de pár hét után elmúlt, nem volt semmi hasonló gond az elmúlt egy évben.
Tegnap egy appon megismertem egy nőt, akivel viszont nem igazán jött össze a dolog.
25/F
Persze #3-as, 25 évesen potencianövelőzni. 🤦♂️
Aztán 35 éves korára meg 2 szem viagrával sem menne már neki.
Az is benne lehet a dologban hogy a kérdezőnek kell a lelki, érzelmi ráhangolódás a szexhez, ez meg alkalmi partnerrel nincs meg.
Azért mert 3 havonta egyszer (vagy amilyen sűrűn van új partnere) beszed egy szemet, semmi kárt nem fog okozni persze ha nem szívbeteg stb…
De lelkileg megviselő tud lenni ha az első alkalmak sosem sülnek el jól.
Kekgyogyszer, 4szemes egy tasak
Félszem elég
Nemlesz problema a dologgal utana
Parszor hasznalod aztan anelkul is bitang lesz
Ha kell irj
Szerintem lelki oka is lehet ennek. Önmagában a fizikai vonzalom nem mindenkinek elég a szexre, kell a lelki kapcsolódás, amihez pedig idő kell, nem azonnal megy egy random lánnyal.
Lehet, hogy te is ez a típus vagy, akinek több kell egy testnél meg szimpátiánál, de ezt egy szexuálpszichológus tudná megmondani, hogy tényleg ez áll-e a hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!