Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez nagyon gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal és tegnap nála voltam. Először került volna sor az együttlétre. Húztuk egymást és nem is volt baj addig mert "működött" nálam minden. Viszont mikor oda került a sor hirtelen elszállt az ihlet. Próbálta többször is visszahozni de végül nem sikerült és hagytuk az egészet. Sosem volt még velem ilyen pedig nagyon kívántam. Nagyon gáznak érzem a helyzetet és félek, hogy ez ki fog hatni a következő alkalomra is... Én 20 éves vagyok ő pedig 28.

#rövidzárlat #csődöt mondás
2018. nov. 5. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
gáz,már látni sem akar téged.
2018. nov. 5. 09:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon izgultál, bárkivel előfordul.

Leközelebb ne stresszelj rá, lazíts és akkor menni fog.

2018. nov. 5. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Nyugi!Előfordul az ilyen. ;)

Főleg ha szeretnél "bizonyítani"/jól teljesíteni.

Szerintem a nő is meg fogja érteni.

Biztos vagyok benne hogy újra meg akarja majd próbálni.

Legközelebb próbálj ellazulni és nem stresszelni.

22/l

2018. nov. 5. 09:47
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Egy normális nő ezt teljes mértékben megérti... Egyébként tízből minimum nyolc férfivel legalább egyszer előfordul ilyen élete során, sőt... ne csinálj belőle nagy problémát, ne agyalog rajta túl sokat.
2018. nov. 5. 11:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nos attól függ, hogy milyen nőt választottál.

Ha normális, akkor nem lesz gond.

A jelenlegi párommal is volt már többször ilyen.

Szűz volt mikor megismerkedtünk és eleve annyira izgult, hogy fel se állt neki, aztán szépen oldódott és utána már nem volt gond.

De később is előfordult hogy nem ment neki, nem csináltunk belőle ügyet.

Engem nem hagyott felizgulva, aztán másnap meg már minden rendben ment.

Érett embereknél ez nem téma.

Nálam is előfordul hogy egyszerűen nem megy a benedvesedés, mert fáradt vagyok, épp nincs kedvem hiába próbálkozunk azzal hogy meghozzuk stb...

2018. nov. 5. 13:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen helyzet az exemmel. Annyira izgult, hogy egyszerűen lekókadt, pedig mondta és éreztem is, hogy nagyon kíván. Mivel ráértünk, senkinek nem volt semmi dolga, így kicsit szünetet tartottunk, elkezdtünk más dolgokról beszélgetni. Szóval elvoltunk, kicsit lenyugodott, akkor kezdtem óvatosan, lassan közeledni felé szexuálisan. Na, akkor már nem volt gond.
2018. nov. 5. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:

"Nálam is előfordul hogy egyszerűen nem megy a benedvesedés, mert fáradt vagyok, épp nincs kedvem hiába próbálkozunk azzal hogy meghozzuk stb..."

Nálam is van ilyen, amikor nagyon fáradt vagy feszült vagyok. Azzal a különbséggel, hogy a testem reagál (nedvesedek), csak agyban vagyok lemaradva. Ilyenkor bármit csinálhat, nem tudok rendesen felizgulni, nem megy a szex.

2018. nov. 5. 13:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat, rengeteget segített! :) ment a like:)
2018. nov. 5. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Simán voltam így, életem szerelme volt a csaj.

Másnap reggel azért megmutattam neki, hogy a továbbiakban mi lesz az általános (és az nem a lankadt zászló volt)

2018. nov. 5. 17:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Legközelebb remélem én is megmutatom neki :D
2018. nov. 5. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!