Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is rendszeresen maszturbál az exére?
Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja, hogy vége... De valahogy még mindig sokat gondolok rá... És úgy is. Szinte mindig rá verem Ki.2022. júl. 25. 15:32
1/12 anonim válasza:
Hát én nem. Soha azután hogy szakítottunk
2/12 anonim válasza:
Néha eszembe jut 1-1 exem, de nem sűrűn, mert jobb szeretek a jelenben élni a múlt helyett.
3/12 anonim válasza:
sajnos rendszeresen eszembe jut... hiányzik is...
attól tartok ez így marad, amíg nem lesz új párom
4/12 anonim válasza:
Nincs az az Isten. Szerintem fel se állna ha rá kellene gondoljak.
5/12 anonim válasza:
Az exem szinte biztos hogy rám gondolva veri, de nem zavar mert amíg neki csak a tenyere maradt én annyit szexelek amennyit akarok :)
6/12 anonim válasza:
Szerintem is beteges az exre kiverni
7/12 anonim válasza:
Van, hogy igen de csak amiatt mert ő is lábfétises volt
9/12 anonim válasza:
Én is. A természete már nem vonz,de szexuálisan nagyon. Minden fétisemben maximálisan partner volt,semmi sem volt tabu számára.
10/12 anonim válasza:
Én is néha, szintén a fetisek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!