Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne lelkiismeret furdalásotok, ha rendszeresen kivernétek a barátnőtök legjobb barátnőjének a képeire?
Figyelt kérdés
Minden rendben van köztünk szex terén alapvetően a barátnőmmel, de a legjobb barátnője iszonyatosan felizgat, ha valahol meglátom. Valószínűleg nem tudnám megtenni vele, de rendszeresen kiverem rá. Ez mennyire baj? 25F/25L2021. dec. 14. 17:15
1/9 anonim válasza:
Nekem lenne, de csak azért mert a képeire recskázok, ahelyett, hogy jól megdugnám.
2/9 anonim válasza:
Nincs rendbe valami nálatok ha másra vered
Amúgy nő mellet minek vered ? Dugjad ha már nőd van
3/9 anonim válasza:
Igen, lenne. Ismeretlen nőre nem gond, de így gáz
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves második! Mondtam, hogy normális szexuális életet élünk, emellett, ha esetleg valami miatt pár napig nincs szex, ki szoktam verni. A kérdés az, hogy mennyire erkölcstelen, hogy történesetes 10ből 9 alkalommal a legjobb barátnőjére.
2021. dec. 14. 17:33
5/9 anonim válasza:
2 dik vagyok
Figyelj akkor konkrét választ írok Rohadék vagy tesó és nem érdemled meg ,hogy az a nő veled legyen mert ha ki vered a barátnőjére akkor 100% ,hogy meg is dugnád ne mond ,hogy nem mert akkor hazudsz
f28
6/9 anonim válasza:
Én a középiskolai osztálytársam anyjára és nővérére vettem folyamatosan. Mondhatom utólag hogy szerelmes voltam az anyjába.
7/9 anonim válasza:
Nekem is van bnőm, de attól még néha elfantáziálgatok 1-2 bnőjéről, sőt, hugáról is. A fantázia nem bűn. Hiába a rendszeres szex, a férfi, ösztönéből adódóan mindenfelé szétszórja a magvait.
9/9 anonim válasza:
nem. simán felveszem bakancs listámra is , ha tönkremegy kapcsolat,majd barátnöjével összejövök.meg kell kérdezni csajod is hogy korábban hármasoztak-e a barátnöjével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!