Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, uszodában vagy strandon ti futottatok már ilyenbe? Mit reagáltok?
Lehet, hogy meleg volt, de az is lehet, hogy csak spontán merevedése volt. Vagy otthon mindig a zuhany alatt veri és a zuhanyzó volt rá ilyen hatással. Az is lehet, hogy a parton a barátnője már egy ideje húzta az agyát és azért állt fel neki.
Az, hogy neked is elkezdett merevedni valószínű azért mert a helyzet kicsit furcsa volt. (Mert azért nem álló farokkal szoktak jönni-menni az öltözőkben meg a zuhanyzóban) Meg teljesen természetes, hogy szexuális ingerre feláll, és egy álló farok, sőt meztelen emberek látványa is szexuális inger a heteróknak is.
Rossz kategória!
Mi másik csapatban játszunk.
Igen talalkoztam ilyennel. Fiatalabb es kozepkoru srac is merev prnisszel zuhanyzott majd teljesen termeszetesen viselkedve kisetalt az oltozobe.
Elobbi eset roltudom biztosan hogy a bnoje huzta az agyat es ezert agaskodott.
“ odamentem volna az álló farkúhoz és bevertem volna neki egyet.”
Gondolom ez is az “illem” része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!