Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves fiú és 16 éves lány. Működhet?
Pár hónapja ismerkedtünk meg, nyilván eleinte fel sem merült, hogy bármi lehet. Mikor elcsattant az első csók, utána is mindketten napokig csak azt bizonygattuk, hogy hülyeség volt és el kell felejteni. Viszont ez egyikőnknek sem megy, egyszerűen nem tudunk meglenni egymás nélkül. A lány sokkal érettebb testileg és lelkileg is, mint egy átlag 16 éves (először nem is hittem el, hogy annyi). Viszont egy csomó kételyem van: mit szólnak a szülei, az ő illetve az én baráti társaságom, illetve a szex is hatalmas kérdőjel. Nulla tapasztalattal rendelkező lánnyal sosem volt még dolgom.
Ennek ellenére működhet?
Jól mondta az előző.
És bocs a nyíltságomért, de :
Az első ágyjelenetnél ne foglalkozz magaddal, hanem nyald el-ujjazd halálfinoman sokáig, hogy tépje szét tőle a kispárnát. Ha ez sikerült akkor biztosan lesz legközelebb. Ő is meg fogja oldani, hogy te is megkapd a magadét.
A lényeg azon van, hogy csak az ő élménye, élvezeze legyen fontos az első alkalommal.
#3, "én nem olyan làny vagyok".
Nos, Kérdező: ideig-óràig. Van, akinek 2hónap, van, akinek 6év.
Mindenesetre érdekes, hogy ennyire a korosztàlyodon alul keresed a boldogsàgod.
ez undi
26 évesen nehogy már a gyerekekre izgulj
egyre undorítobb
értem hogy nem kellesz a korosztályodnak de azért hogy nehogy már gyerekkel
én 31 voltam amikor átjött egy csaj tinderről, 19-nek mondta magát, aztán bevallotta, hogy 16 múlt pár hete
azt megértem amikor 40-es nők behazudnak 10 évet, hogy a fiatal tapasztalatlan fiúkat elcsábítsák, de egy 16 évesnek mi szüksége volt erre?
Várj 2 évet. Addig csak csók legyen. Aztán keress neki 2-3 korabeli srácot dugasra. Mikor ezeket túl van és van már összehasonlító alapja - utána te is szexelj vele.
Így kizárhatod hogy közvélemény kizárja azt hogy neked csak azért kell a fiatal szűzike mert neked gyenge a képességed a nadrágodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!