Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazas ferfiak! Ilyen tenyleg van, akinek ez csak flort es nem akarna semmi tobbet?
Figyelt kérdés
Folyamatosan bokol, megerint (hat, vallak, derek), vegigmereget, szexualis utalasokat tesz, meg hogy jo lenne ha elmennenk valahova ketten.2022. júl. 24. 07:46
1/15 anonim válasza:
Többet is akarna, természetesen.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy csak megerositest akar/egojat novelni?
2022. júl. 24. 07:56
3/15 anonim válasza:
Jól látod kérdező!
Valószínűleg csak kihasználni akar, semmi mást. Hány évesek vagytok?
Házas férfi érdeklődik irántad?
4/15 A kérdező kommentje:
3
Az elozo kommentemet ugy ertettem, hogy lehet nem akarna szexelni, csak fenyezi az egojat hogy latja, hogy bejon nekem.
2022. júl. 24. 08:02
5/15 anonim válasza:
Annyit tudok mondani, hogy nálam előfordul olyasmi, amit említesz, azaz, hogy jót tesz az önbecsülésemnek, hogy még lenne terepem, de amúgy nem csalnám meg az asszonyt.
Mondjuk én azért szexuális utalgatásokig, meg derék símogatásig nem megyek el.
6/15 anonim válasza:
Ha elmennél vele valahová kettesben, tutira bepróbálkozna.
7/15 anonim válasza:
Meg akar dugni vagy nagyon profi, esetleg impotens. Nem tudom, hogy szeretném-e tudni melyik.
8/15 A kérdező kommentje:
Hogy erted, hogy nagyon profi?🤣
2022. júl. 24. 08:43
9/15 anonim válasza:
Szerintem meg akar d*gni, de lehet többet is szeretne a szexnél
10/15 A kérdező kommentje:
9.
Hazas 🤣 nem valoszinu
2022. júl. 24. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!