Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg ilyen egyszerű lenne? L
Barátnőmmel beszéltünk és azt mondta h ő a jó szexel tudja megfogni a férfiakat( alapból nem értem minek megfogni egy embert... Vagy bejösz neki annyira h akar tőled vmit vagy nem)
Ez tényleg ilyen egyszerű lenne? Ha jó a szex akkor eltörpülnek a negatív tulajdonságok? (túl féltékeny, nem törődöm, hisztis, kombinál stb.)
Szerintem ha már vkit meg kell fogni az régen rossz de ha mégis akk az egész személyiség a lényeg, persze benne van a vad szex, és h azért a konyhában is legyen otthon?!
Vagy lehet csak én gondolom így :D
7
Pontosan. Amikor a szex már nem működik mert pl befigyel egy gyerek vagy csak simán ellaposodik az egész akkor felszínre jönnek a problémák.
Érdekes kérdés, nem könnyű megfogalmazni. De így 25 évesen még igen, baromira élvezem, ha egy csaj jó a szexben, ami nálam azt jelenti, hogy baromira élvezi, ahogy dugunk, és ez jól látható is rajta. Nem kell a csaj vérprofi legyen, úgyis inkább én irányítok. De élvezze, legyen érzéki, amit csinál, azt élvezettel, beleéléssel csinálja. Azért fontos ez, mert volt nagyon szép barátnőm, akivel teljesen egy hullámhosszon voltunk, aztán az ágyban mintha más személy lett volna, mint egy gumibaba, úgy feküdt, gesztusok nélkül. Abszolút mindent engedett, azt csináltam vele amit akartam, de olyan semleges volt, hogy ráment a kapcsolat erre. Szóval elég fontos, de nem a legfontosabb, mégis azt mondom.
Mert így 25 évesen én már nagyon komoly kapcsolatra keresek csajt, és vannak nagyon fontos tulajdonságok, amik kellenek ahhoz, hogy a házasságban a mindennapok ne legyenek rémálmok. És a szex úgyis egyre ritkább lesz majd, ez teljesen normális szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!