Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti adnátok esélyt olyan prűdebb nőnek, aki nem kívánja, csak max heti egyszer, meg az orál nála kizárt?
Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 20:31
2/42 anonim válasza:
De biztos van olyan aki képen lát csak nőt,az biztos adna.
3/42 anonim válasza:
Nem! 100x inkább egy rib..anc mint egy frigid pitsa.
4/42 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sok itt a szexmániás bunkó, de kérem, normális válaszokat!
2021. szept. 27. 20:34
5/42 anonim válasza:
Én annak a heti 1 alkalomnak is nagyon nagyon örülnék jelenlegi helyzetemben, én adnék egy esélyt mindenképpen, nem hiszem, hogy ez befolyásolna.
6/42 anonim válasza:
Én adnék. Alapból türelmes típus vagyok, és ezer felé jár az agyam egész nap. Szóval ha értelmes intelligens nő akivel lehet beszélgetni akkor számomra tök jó lenne
7/42 anonim válasza:
Biztos hogy nem, mivel tudom, hogy mire vágyom és az nagyon nem ez.
8/42 anonim válasza:
6, Egy értelmes intelligens nő is le tud szopni, ha akar.
9/42 anonim válasza:
Persze. Ha minden más oké vele akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!