Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak ti tenyleg abban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak ti tenyleg abban meritek egy no szerelmet,hogy mennyire jol szop le + engedi az analt is?

Figyelt kérdés
Ezek ilyen bizonyitekkent szolgalnak szamotokra?
2022. máj. 8. 15:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
igen. ha ilyen hulye vagy, hidd ezt nyugodtan
2022. máj. 8. 15:23
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Előbbit nem szeretem, utóbbit pedig nem tudom, hogy szeretem-e.

2022. máj. 8. 15:24
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Hülyeség.
2022. máj. 8. 15:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Csomo helyen olvastam errol, azert kerdezem, nem hiszek semmit egyelore.
2022. máj. 8. 15:25
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Én nő vagyok, de így is felb@sz ez a női logika.
2022. máj. 8. 15:25
 6/14 Noren1989 ***** válasza:
100%
Hogyne, sőt abban, h milyen finom ételt főz nekem.
2022. máj. 8. 15:32
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Ekkora marhaságot. Ennek semmi köze a szerelemhez csak a szexuális vágyhoz. Aki ezt mondta neked az egy idióta, mondom ezt férfiként úgy, hogy én is eléggé kedvelem a fent említett dolgokat amiket leírtál, de ennek a szerelemhez semmi köze.
2022. máj. 8. 15:51
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem. És tiszteletben tartom, ha valamit nem szeretne. Aki ilyenbe méri, az lelkileg zsarolja az illetőt hogy olyan dolgot csináljon amit nem akar
2022. máj. 8. 15:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem! Az anál nem vonz, de ha nem szop le akkor nem lesz hosszú életű a dolog, mert szükségem van rá
2022. máj. 8. 16:12
 10/14 anonim ***** válasza:
80%

"Ezek ilyen bizonyitekkent szolgalnak szamotokra?"

Azt bizonyítja hogy hasonló az érdeklődési körünk. Itt most összegyűltek azok akiknek nem jön be az anal és az orális szexet is fenntartásokkal kezelik.

Viszont vannak mások nők is szép számmal akik élvezik mindkettőt.

Ha olyanok találnak egymásra akiknek azonos a szexuális igénye akkor kiegyensúlyozott lesz a szexuális életük.

Ellenkező esetben egy hiányérzet alakul ki amit mindenki másképp kezel. Vagy megpróbálja elnyomni vagy máshol keresi a boldogságot.

2022. máj. 8. 16:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!