Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 eves ferfi vagyok, nem szeretnem megcsalni a felesegem, de nagyon hianyzik mas, fiatal nő kozelsege. Mi a velemenyetek?
Hiányzik az intimitás? A feleségedhez már nem tudsz odabújni? Beszélj vele erről és próbálj javítani a helyzeten. Szabaduljatok ki a hétköznapi mókuskerékből, járjatok randizni, wellnessezni, stb.
De, ha rosszul gondolom és tényleg harmadik félre vágysz, első körben feleségeddel beszéld meg mit szólna nyitott kapcsolathoz.
Én azon a véleményen vagyok, hogy üljetek le és beszéljetek. Mondd el neki, hogy hiányzik neked az intimitás, az összebújás, a közös idő, a tartalmas beszélgetés. A nők 90%-a ugyanígy érez. Valószínűleg pozitív irányba lesz is változás. Próbáljátok meg az intimitást (nem csak szex) visszaszerezni. Menjetek el randizni, legyetek együtt. Ha viszont ez nem működik, akkor van pár lehetőség:
- Marad minden így
- Kicsit kintebb nyitjátok a házasságotokat és mindkettőtöknek lesz valaki, futó kaland vagy többes. Akármi, ami nektek belefér
- Elválsz
Viszont mindenképp kommunikációval kezdjél. Utána pedig majd kialakul, hogy a négy közül melyik lesz a ti utatok.
Undorító vagy
Reméljük a feleséged meg fiatal srácokat szeretne elszopogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!