Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet megbizonyosodni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy az örömlánynál ne kapjon el az ember fertőzést?

Figyelt kérdés

Teljesen kizárni az esélyét nem lehet, de jó lenne legalább olyan szintre minimalizálni a veszélyt, ami már nem rosszabb annál, ha az ember egyéjszakás kalandba megy bele egy idegennel.

Még sosem voltam, de szeretnék megélni olyan fantáziákat, amibe egy partner valószínűleg nem megy bele. Eddig nem volt soha semmilyen fertőzésem, és nem is szeretnék, mert az immunrendszerem nem a legjobb...

Milyen tippeket adnátok, hogy elkerüljem a fertőzést, de részt vehessek?

Amikre gondoltam:

Megkérdezni szerintem felesleges, úgy is letagadná, ha van fertőzése.

Gumi fontos. Minél kevesebbet nyúljak hozzá, de az elvesz az élvezetből. Egy rendes szexben van csók és nyalás is, itt azt érdemes mellőzni?

A drágább, "luxusabb" lányoknak talán kevesebb partnerük van és többet tesztelik magukat.

Ötletek?

2022. júl. 21. 08:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
#10 de, biztos vannak ilyenek, csak nyilván drágább is sokkal.
2022. júl. 21. 09:37
 12/29 A kérdező kommentje:
Hajlandó vagyok többet fizetni. Nem vagyok kőgazdag, de egyszer-egyszer megérné nekem.
2022. júl. 21. 09:39
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

#10: de, rendszeresen járnak, csakhogy sok betegséget 3-4 hét múlva lehet csak kimutatni, viszont ennél előbb tud fertőzni

Van pár igazi luxus prosti, de ők nem rosszlanyok oldalon hirdetik magukat. Náluk biztonságosabb a dolog. Esetleg próbálkozhatsz puncs-on, csak drágább lesz

2022. júl. 21. 09:39
 14/29 anonim ***** válasza:
41%

1-2 fantaziaert nem eri meg. Sot, igazabol semmiert nem eri meg fizetni egy nonek, azert hogy kenyszerbol megjasztva, a hata kozepere sem kivanva odavesse magat a 852. kuncsaftnak (neked), es raadasul nagyobb az esely is ra, hogy elkapj valamit.

Keress egy szereto baratnot. Ha meg olyan beteges fantaziad van, amire csak fizetos prosti veheto ra, akkor meg inkabb tartsd magadban...

2022. júl. 21. 09:55
 15/29 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Kérj nemibetegség igazolást de nem csak prostitól lehet elkapni betegséget.... Hülye magyar mentalitás hogy ne menj qrwához aidses leszel
2022. júl. 21. 10:11
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Használj gumit, de ha ennyire parázol akkor ne menj prostihoz hanem dugj normál ismerkedés útján.

Ja amúgy egy ismerkedős szexnél a csók, a nyalás lehet "alap" de a prostinál pont nem! A prostik többsége NEM vállal csókot, s nagyon sokan nyalást sem. A prostinál a szex úgy néz ki hogy mész, fizetsz, elküld tusolni, gumival v. a nélkül felsz.pja, síkosító, reszeled x percig, elélvezel és viszlát.

2022. júl. 21. 11:01
 17/29 anonim ***** válasza:
Azért azt remélem tudod, hogy ez egy ürítésről szól amúgy, nem a te specifikus fétiseid kiéléséről. Taknyosra szopatni te senkit nem fogsz szerintem.
2022. júl. 21. 11:34
 18/29 A kérdező kommentje:
Tényleg még ennyit sem lehet kérni? Ennél cifrább fantáziáim is vannak, amiket nem tartok különösebben szélsőségesnek megfelelő higiénia esetén (pl s.ggből szájba, arcra élvezés - nem törölheti le, úgy egy második menet)
2022. júl. 21. 11:42
 19/29 anonim ***** válasza:
58%
Szánalmas ember lehetsz.
2022. júl. 21. 11:49
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
#18 k.rvára mélyen a zsebedbe kell nyúlnod hogy ezt megcsinálják... amelyik meg olcsóbba megszámítja, hát az a "szakma" legalja ahhoz bottal sem piszkálnék hozzá mert ugyanúgy bevállalja a török kamionostól a migrácsig gumi nélküli felárért mint téged.
2022. júl. 21. 11:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!