Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen volt az első hüvelyi orgazmus?
Nő vagyok , és 4 éve élek szexuális életet , több férfival is voltam már
De még nem sikerült el élveznem
Mi lehet az oka ? Engedjem el ennél is jobban magam? Vagy valami póz esetleg ami segíthet?
Viszont én nem szoktam masztizni ! Engem ez nem izgat,már mint hogy magamnak csináljam
20 éves vagyok, fiatal tini korom óta szexelek, több mint 2 éve van barátom és most pár napja mentem el a farkától először.
Eléggé meglepett, mert azt hittem nem tudok hüvelyi úton elmenni, előtte sem sikerült senkivel, és most mégis.
Nekem a csikló orgazmus erősebb, érzékenyebb is sokkal. A hüvelyem nekem elég érzéketlen, így az orált, ujjal való kényeztetést jobban előnyben részesítem, mint a behatolós szexet.
Volt aki írta hogy az egész testében érezte az orgazmust, én éppenhogy éreztem valamit.
A csikló orgazmust viszont én is érzem mindenenben és bele is remegek. 😅
Mindenkinél más ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!