Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen volt az első hüvelyi orgazmus?
Figyelt kérdés
Nő vagyok , és 4 éve élek szexuális életet , több férfival is voltam már
De még nem sikerült el élveznem
Mi lehet az oka ? Engedjem el ennél is jobban magam? Vagy valami póz esetleg ami segíthet?
Viszont én nem szoktam masztizni ! Engem ez nem izgat,már mint hogy magamnak csináljam
2022. júl. 21. 00:28
1/11 anonim válasza:
nekem vibrivel sikerult. egy teljesen mas vilag, fuggoje lettem
2/11 anonim válasza:
Nekem soha nem sikerült hüvelyi.
N35
3/11 anonim válasza:
Ha nem szoktál masztizni, akkor hogy a frászba várod el egy pasitól, hogy kielégítsen, ha te magad se tudod, mi a jó neked???
5/11 anonim válasza:
Elsore dildozas kozben volt orgazmusom. Ezutan mar tudtam mondani a paromnak hogyan mozogjon es milyen poz legyen hogy en is elelvezzek.
6/11 anonim válasza:
Nincs is olyan
Egy no eleve csak magában vagy egy másik nővel tud elmenni
7/11 anonim válasza:
Az egész testemben éreztem az orgazmust, a lábujjamtól a fejemig, és közben azt éreztem, hogy lelkileg is kielégülök. Sokkal intenzívebb érzés volt, mint a csiklós orgazmus és tovább is tartott. Viszont váratlanul jött. A csiklós jobban érzem, hogy mikor fogok elmenni, ennél nem éreztem. Nem behatolás közben történt, párom kényeztetett kézzel belülről, és közben kintről nem érintette a csiklót.
8/11 anonim válasza:
7: bekapnam a labujjad egy ilyen kozben :)
9/11 anonim válasza:
Nekem azt hiszem 17 évesen volt először, maszturbálásnál. Volt már azóta is párszor, de nem gyakran, nehezebb és több idő elérni, viszont nagyon jó volt, intenzívebb, hosszabban tartó.
10/11 anonim válasza:
Jól nevelt kutyám van, igy nem panaszkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!