Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok milyen volt az első hüvelyi orgazmus?

Figyelt kérdés

Nő vagyok , és 4 éve élek szexuális életet , több férfival is voltam már

De még nem sikerült el élveznem

Mi lehet az oka ? Engedjem el ennél is jobban magam? Vagy valami póz esetleg ami segíthet?

Viszont én nem szoktam masztizni ! Engem ez nem izgat,már mint hogy magamnak csináljam

2022. júl. 21. 00:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem vibrivel sikerult. egy teljesen mas vilag, fuggoje lettem
2022. júl. 21. 00:45
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Nekem soha nem sikerült hüvelyi.

N35

2022. júl. 21. 00:48
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem szoktál masztizni, akkor hogy a frászba várod el egy pasitól, hogy kielégítsen, ha te magad se tudod, mi a jó neked???
2022. júl. 21. 03:42
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
3: na mondjuk ez is igaz..
2022. júl. 21. 03:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsore dildozas kozben volt orgazmusom. Ezutan mar tudtam mondani a paromnak hogyan mozogjon es milyen poz legyen hogy en is elelvezzek.
2022. júl. 21. 07:15
 6/11 anonim ***** válasza:
11%

Nincs is olyan

Egy no eleve csak magában vagy egy másik nővel tud elmenni

2022. júl. 21. 07:35
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Az egész testemben éreztem az orgazmust, a lábujjamtól a fejemig, és közben azt éreztem, hogy lelkileg is kielégülök. Sokkal intenzívebb érzés volt, mint a csiklós orgazmus és tovább is tartott. Viszont váratlanul jött. A csiklós jobban érzem, hogy mikor fogok elmenni, ennél nem éreztem. Nem behatolás közben történt, párom kényeztetett kézzel belülről, és közben kintről nem érintette a csiklót.
2022. júl. 21. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
16%
7: bekapnam a labujjad egy ilyen kozben :)
2022. júl. 21. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Nekem azt hiszem 17 évesen volt először, maszturbálásnál. Volt már azóta is párszor, de nem gyakran, nehezebb és több idő elérni, viszont nagyon jó volt, intenzívebb, hosszabban tartó.
2022. júl. 21. 15:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Jól nevelt kutyám van, igy nem panaszkodom.
2022. júl. 21. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!