Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan készüljek fel egy sokkal-sokkal jobb nővel való szexre?
Figyelt kérdés
Nos úgy néz ki, hogy egy nő haverommal szex lesz. Nincs kimondva, de elég valószínű; kérdést is írtam ki róla korábban. Most már én is kezdem elhinni.
A baj az, hogy a csaj (34) iszonyú jól néz ki, és képes évekig nem szexelni, amíg nem érzi, amit kell. Gondolom az elvárásai az egekben vannak, pedig vagy jó 3-4 éve nem szexelt. Csak én tudok egy tucat fickóról, akik magasan az én ligám felett vannak, akiket elhajtott.
Sohasem volt merevedési zavarom, korai elsülésem, stb., de mégis rettegek, hogy nem leszek elég jó. Ha mutathatnék képet a csajról, megértenétek, hogy egyszer van ilyen lehetőség az életben.
Mit csináljak? Vigyek szexjátékokat? Toljak sok előjátékot? Ti mit csinálnátok?
2022. júl. 20. 23:23
11/15 anonim 

válasza:

Képet arc nélkül azért mutathatsz, abban nincs semmi.
12/15 anonim 

válasza:

Csak nehogy úgy járj, mint akivel én ismerkedtem.. gatyábadurrant..
13/15 A kérdező kommentje:
#12 soha az életben nem durrantam gatyába, nem erről van szó. Egyszerűen csak nem tudom, hogy mit csináljak, szerintem leoltott lámpa mellett vagy hátulról fogom megközelíteni, mert annyira gázul nézek ki hozzá képest. Értem, amit többen írnak, hogy ne izgulj ezen, túlmisztifikálod, stb., de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből a szintkülönbséget. Lehet, hogy inkább nem lépek semmit, mert csak elszúrnám. Lehet, hogy tolnom kéne előtte egy kis kokaint, de akkor mi értelme van az egésznek, ha nem vagyok tiszta? Jó eséllyel csak egy alkalmam lesz, mindent vagy semmit alapon. Ha csak rágondolok is totál kész vagyok!
2022. júl. 21. 12:42
14/15 anonim 

válasza:

Nőként mondom, verd ki előtte. Ha olyan szép a csaj, föl fog állni és így nem sülsz el előbb sem. Plusz valamennyire oldja a kedélyeket xd talán nem izgulsz majd annyira.
15/15 anonim 

válasza:

Ki ne hagyd. Egész életedben bánnád, a fejedet vernéd a falba még 70 éves korodban is. Csak lazán, lesz ami lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!