Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan készüljek fel egy sokkal-sokkal jobb nővel való szexre?
Nos úgy néz ki, hogy egy nő haverommal szex lesz. Nincs kimondva, de elég valószínű; kérdést is írtam ki róla korábban. Most már én is kezdem elhinni.
A baj az, hogy a csaj (34) iszonyú jól néz ki, és képes évekig nem szexelni, amíg nem érzi, amit kell. Gondolom az elvárásai az egekben vannak, pedig vagy jó 3-4 éve nem szexelt. Csak én tudok egy tucat fickóról, akik magasan az én ligám felett vannak, akiket elhajtott.
Sohasem volt merevedési zavarom, korai elsülésem, stb., de mégis rettegek, hogy nem leszek elég jó. Ha mutathatnék képet a csajról, megértenétek, hogy egyszer van ilyen lehetőség az életben.
Mit csináljak? Vigyek szexjátékokat? Toljak sok előjátékot? Ti mit csinálnátok?

Hat mutass képet 😀
De am sok elonatek, es kérdezz rá mit szeret

Szerintem is túlmisztifikálod. Illetve a nő ezzel el tudta érni hogy úgy érezd hogy neked kell többet tenned. Ez alapvető női skill. És ő jól alkalmazza "kevésbé intelligens" embereken. A Nő is ember, mint a pasik. Neki is vannak igényei, tehát vagy kamuzott azzal hogy 3-4 évig nem szexelt, vagy ott kamuzott hogy minden pasit ő hajtott el... Már ha érted...
Szóval szerintem se várj sokat tőle és magadtól se mert csak rágörcsölsz és akkor sz*r lesz az egész

Lehet, hogy abban csalódsz majd: ez tartósan így lesz.
Jobb tanácsot adni nem tudok. Női oldalról megvilágítva VALÓBAN(!) több évig is tudunk tartózkodni a szexuális kapcsolatoktól.
Attól, hogy a vágy megvan, még nem feltétlenül kell fűvel-fával. Azonkívül ez eléggé élethelyzet függő is...

Szerintem nem hazudott, amikor azt mondta, hogy 3-4 éve nem szexelt, de tartósabb kapcsolata egész biztosan nem volt.
Képet nem mutatok, mert nem szeretném megsérteni a magánszféráját.
Az a helyzet, hogy sokkot kapok a gondolattól, hogy ilyen szintkülönbséggel fogunk szexelni, a hibákat látom az egész testemen

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!