Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha szinglik vagytok es kívánjátok a szexet milyen hamar talaltok partnert hozzá?És annyi orgazmusotokvan mintha párban élnétek?
Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 12:41
1/7 anonim válasza:
Ha szingli vagyok ha nem, akkor is nagyon könnyen találok partnert. Mondhatni csettintésre. :) L
2/7 anonim válasza:
Ahogy az #1-es írja, kb. csettintésre. Nem kell keresni, jönnek azok maguktól (a minőség az más kérdés). Az orgazmus meg több tényező függvénye. Tény hogy érzelmekkel jobb, de a nélkül is lehet orgazmus - attól függ milyen ügyes a pasi.
3/7 anonim válasza:
Ha szingli vagyok és nem találok párt, akkor sem fogok pánikba esni
Csak letolom a bugyim, és használom az ujjaimat
4/7 anonim válasza:
Amikor szingli voltam, mindig egy negyvenes nős pasival jártunk össze. Lett volna bármikor, tényleg csak csettinteni kell, de nekem nem oké mindig idegenekkel dugni. Ő meg bevált és baromi jó is volt benne...
5/7 anonim válasza:
Sok farokcsóváló volt és van is... Csak szexre nem kell senki. Több okból is.
Párkapcsolatban van élő, szingli időszakban pedig mű.
Mindegyik ott volt s van, ha kell.
Ösztönállatot bárhol találni, értelmes igaz férfit nehezen találtam :)
Mindegyik kapcsolatomban csodálatos volt az együttlét. Aki uncsi volt eleinte azt meg beavattam.
Pár ember nem tudom milyen tengericsillagot fogott ki.
6/7 anonim válasza:
1mp alatt kezemben a játékom s bármikor. XD
Durva, hogy a rendes nőt lepontozták. Az 5#-t.
Valakinek biztos szívét ütötte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!