Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párok, akik hármasoztak már,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, akik hármasoztak már, milyen volt utána?

Figyelt kérdés

beszelgettetek rola? megosztottatok egymassal hogy milyen volt a 3. fel?

feltekenyseg volt? ha most eszetekbe jut milyen erzes gondolni ra? ujra csinalnatok? megvaltozott jo vagy rossz iranyba a kapcsolatotok?

#szex #szerelem #harman parban
2021. febr. 8. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Előtte sokat fantáziáltunk róla. A szex fantasztikusan jó volt. A csajom titokban találkozott a másik pasival. Szakítottunk.
2021. febr. 8. 23:27
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
A baratnőmet vettük be. Teljesen le voltam bénulva ahogy láttam hogy a pasim dugja és mindketten hogy èlvezik. 1 hónaig veszekedtünk majd szakítottunk.
2021. febr. 8. 23:31
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Csalódás. Közben élveztük, de utána valami megváltozott. Már nem ragaszkodott hozzám és nem érdekelte, mi van velem.
2021. febr. 8. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
A szex nagyon jó volt. Ismétlés pàrszor. Majd azt vettük észre hogy kettőnk között megszünt a rezgés, a varázs ami eddig mindig ott volt. Mint 2 szexpartner éltünk tovàbb még fél évig együtt.
2021. febr. 8. 23:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A sex nagyon jó volt. Kiprobáltam egy milyen az ágyban egy olyan lány aki full-atom-brutál-metál ellentéte barátnőmnek. Meg persze a barátnőm is megtudta milyen az ellentéte.

Néha megismételjük de igazából mindig csak egyrejobban tetszik a barátnőm az érzelmeink erősebbek egymás iránt.

Szerintem nálunk azért működik mert a 3.nem az esetünk, különleges de nem akarjuk birtokolni.

2021. febr. 9. 00:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azok a párok ahol mindkét fél kívánta, izgalmasnak tartotta már ELŐTTE és betartották a közös játékszabályokat ott hozzátesz a kapcsolathoz az új közös élmény. Ahol ez nincs meg (nem tartja játékszabályokat valamelyik fél), vagy az egyik fél csak mintegy kényszerből megy bele - na ott durván aláássa a kapcsolatot.
2021. febr. 9. 02:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
szex szuper volt, sokszor ismeteltuk. elotte megegyeztunk, hogy ez csak szex. es nagyon szuper volt. sajnos mar vege, azota is egyutt vagyunk. es minden szuper.
2021. febr. 9. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Közvetlenül azután, hogy a barátom először „hódította” meg a feleségemet, mindhárman egy picit zavarban voltunk, elvégre Ők ketten a lehető legintimebb dolgot hajtották végre, és nem édes kettesben. Ugyanakkor mindhárman nagyon büszkék voltunk magunkra, hogy mindezt meg mertük tenni.

Féltékenységet egyáltalán nem éreztem.

Nagyon kellemes érzés visszagondolni minden egyes szex partira.

Kettőnk szexuális kapcsolatának a barátom megjelenése csak használt, édes kettesben a feleségem odaadóbb lett mint azt megelőzően. A hármas figurákról nem beszélgettünk, ahogyan a barátom teljesítményéről sem. (Édes kettesben időnként kifaggattam a feleségemet a barátomról, amitől azután be tudott gerjedni.)

A hármas viszony még ma is tart.

okt. 27. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,mázlisták vagytok:-)
okt. 27. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!