Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mernél a párod előtt önkielégíteni?
Figyelt kérdés
Persze nem úgy, hogy ő csak nézi, hanem néha be is segít esetleg ő is előtted maszturbálna.
Nekem a vágyaim közé tartozott, hogy felvállaljam és előtte csinálhassam.
Szuper élmény. 😁
#Önkielégítés párban.
2022. jan. 15. 05:54
1/10 anonim válasza:
Persze,volt is ilyen nincs ebben semmi :)
2/10 anonim válasza:
Persze, az exemmel rendszeresen masztizzunk együtt.
3/10 anonim válasza:
Igen izgató nagyon számomra is!
4/10 anonim válasza:
Nem. Magamhoz nyúlok szex alatt, de nem önkielégítenék előtte.
5/10 anonim válasza:
Arra a 2 percre minek ültessem oda? :D
Fordítva megnézném
6/10 anonim válasza:
5: Cool... király vagy.
.
Kérdező: ez nem egy extra dolog. Megvalósítható. A szeretőmmel első alkalommal ez történt. A csaj is élvezte mert az addigi pasijai (akkor már férje volt), sose csinált hasonlót, csak hanyatt rakta 'osztadjad neki típusú férfiak voltak. Nálam lett igazán nő, aki látja, érti, élvezi és csinálja is.
44F
7/10 anonim válasza:
Persze. Mi is szoktunk a párommal.
35F
8/10 anonim válasza:
Ja amúgy én vagyok a nő gondolom ez fontos lett volna
5ös voltam
9/10 anonim válasza:
ki kellene próbálni.
elkezdeni, rászedni magam, megy nehezen.
jól csinálja nekem.
nő
10/10 José Huan Antonio Szamarancs válasza:
lett egy kielégítetlen feleség típusú nőm,aki sex közben teljes sebességgel izgatta a csiklóját. kicsit érdekes élmény volt de utólag belegondolva izgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!