Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar találkozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar találkozni?

Figyelt kérdés

Egy sráccal elkezdett valami furcsa alakulni, régebben legalább heti 1x találkoztunk. Persze csak barátokként. Aztán történt köztünk pár intim pillanat (tapi, bújás), és láttam rajta hogy nagyon kezdeményezi, és élvezi is. Viszont megtudtam hogy van barátnője. Aztán még párszor taliztunk, néha próbált közeledni és egyszer egy röviid csók is összejött. Azóta nagyon megcsappant a talalkozások száma, 2-3 havonta 1x találkozunk, és az utóbbi találkákra is sokszor volt, hogy nem ért rá vagy miután jól megbantott a nemtörődómségével azutan bólintott rá hogy találkozzunk. Viszont akárhányszor összefutunk, ezeken a talikon mindig tapintható a szexuális feszültség, egyfolytában fel akar csigázni, a múlt alkalmon a farkára tette a kezemet. Miért nem akar velem gyakrabban találkozni, ha közben meg minden egyes talin alig tudja megállni hogy ne közeledjen hozzám? Miért tér ki a talik elől ha akkor mikor sor kerül rá, egyfolytában extrázni akar?

19/L

2022. júl. 19. 21:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Írod is hogy nemtörődő veled. Te pedig azt hiszed amiatt, mert annyira odavan érted, hogy inkább flegma veled? Elárulom: azért nem törődik veled, mert nem érdekled! Sehogy sem. Barátként sem, emberként sem, és nőként sem. Sajnálom, de a saját érdekedben tőbbet szóba se állj vele. Azt pedig jegyezezd meg egy életre: ha valaki valóban nem ér rá, de fontos vagy neki, ő fog javasolni időpontot, amikor ráér. Ha nem teszi, akkor csak rád nem akar időt szánni. Nem nincs neki ideje, hanem csak rád nincs, mert semmit nem számítasz. Sehogy sem!
2022. júl. 19. 23:07
 12/24 A kérdező kommentje:
De akkor miért ír 3 napon belül ha nem írok rá és egyáltalán miért feküst le velem?
2022. júl. 19. 23:09
 13/24 anonim ***** válasza:
Mert naív vagy! 3 naponta rád ír, te elalélsz. Fogadjunk amikor ír, akkor is max pár mondatod, érdemi, mély, tartalmas beszélgetéd nélkül. Jól gondolom? Ha igen, akkor mit akatsz te egy ilyentől? Nem is érdeklik a gondolataid sem. Kb 3 naponta kedvesen megkérdezi hogy vagy? Ő meg vmi elfoglaltságra hivatkozik állandóan. Ja és fáradt, húzós napjai vannak. Jól gondolom?
2022. júl. 19. 23:18
 14/24 anonim ***** válasza:
Akkor most lefeküdtetek?
2022. júl. 19. 23:18
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát engem az zavar inkább hogy ha írok valamit hogy velem mi újság, azt mindig magára vonatkoztatja. Pl. ha én elmegyek nyaralni akkor nem az érdekli hogy nekem milyen, hanem hogy egyből mondja hogy majd ő mikor megy. Amikor számon kérem hogy gyakori hogy egy szavakban ír, ráfogja hogy azért mert haladni akar meg nem tud mit írni meg mert sok a dolga (mintha nekem nem lenne)
2022. júl. 19. 23:21
 16/24 anonim ***** válasza:
Na ja eddig csak farokfogás volt. Kicsi lányka! Hülyérevagy véve és kihasználva. Semmit nem jelentesz neki, te csak a sokadik vagy. Csal ő mindenkit. Mondtam, 2-3 havonta kerül rád a sor. Addig meg másokat is hülyít. Nagyon sajnálom, de szedd össze az önbecsülésed, mert ez a fickó le fogja törni az önértékelésed is.
2022. júl. 19. 23:21
 17/24 anonim ***** válasza:
Mennyi idős az a fickó?
2022. júl. 19. 23:23
 18/24 anonim ***** válasza:
Szomorú hír: Nem a barátod. Fenntart téged, mert egyszer még talán megleszel neki. Te idealizálsz, ő pedig már türelmetlen, hogy mikor kap meg végre szexre. Egy barát nem így viselkedik, de egy "barát" sem.
2022. júl. 19. 23:24
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha le is feküdtetek, megérdemlitek egymást.
2022. júl. 19. 23:26
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Ami téged illet, legyen már tartás benned.

1. Női tartás, hogy nem adod magad oda csak úgy, mert "valami furcsa" alakul.

2. Tartás az irányban, hogy nem kezdünk emberekkel, akiknek párja van. Akármilyen kapcsolat is az. Ha kellesz neki, legyen szingli.

3. Tartás magad felé, hogy nem hagyod magad hülyíteni. Játszik veled, nem kérdés, te pedig azt hiszed, hogy ez valami mélyebb. Nem sajnos.

2022. júl. 19. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!