Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány csak akkor akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány csak akkor akar velem találkozni ha épp nincs barátja akkor tuti akar velem valamit?

Figyelt kérdés
Amikor megismertük egymást akkor volt barátja. Akkor nem is találkozunk többet, most hogy nincs szeretne talákozni.
2021. szept. 15. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Akkor tuti akar valamit!

Micsoda éles logika.

2021. szept. 15. 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Most, hogy nincs pasija, jó leszel neki havernak, elviheted moziba, szórakoztathatod, elkísérheted vásárolni, segíthetsz neki "férfi dolgokban", aztán ha lesz majd pasija, akkor mehetsz vissza a cserepadra
2021. szept. 15. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Ne incelkedj!

Normális emberek nem ismerkednek mással amíg párjuk van.

Kérdezö

Most hogy szétmentek új barátot keres, és eszébe jutottál, mert szimpatikus voltál neki, tesz veled egy próbát. nincs ebben semmi különös. Szerintem találkozz vele, és kiderül hogy összeilletek-e vagy sem.

2021. szept. 15. 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:

3: nem vagyok incel, nekem nincs gondom a csajozással!

De! Ha a kérdező sem lenne incel, akkor most nem itt nyavajogna, hogy ez vajon mi, hanem magabiztosan rárepülne a csajra, ahogy szokta.

Ezzel szemben amit csinál, az egyértelmű jele, hogy ő a táska vivő kategóriában lesz

2021. szept. 15. 09:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy amúgy nem akar semmit, csak nyomulsz amikor beszél veled.
2021. szept. 15. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!