Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány eljön velem találkozni, de nem kifejezetten barátilag (mert annyira nem állunk közel) de van barátja, megcsókolhatom? Vagy felfoghatom randinak attól még?
18 éves szóval nem igazán tudja még mit akar szerintem.
Már másodszorra találkozom vele. Abba a gimibe járt ahova én.
Általában ha eljön velem egy lány kettesbe valahova és huzamosabb ideig elvisel meg szoktam csókolni. Még sosem volt ebből probléma de ritkán jutok el erre a szintre, mert általában ilyenkor össze is jövök a lánnyal. Vagy nem, de hosszú ideig kell várnom mire újból lesz ilyen lány. (általában félévente, 3 havonta, nem szeretem erőltetni)
De erről a lányról határozottan tudom, hogy kapcsolatban van. Ne érdekeljen? Kezeljem randiként, és ha úgy érzem lehet, csókoljam is meg?
Miért csokolnád meg? Ki vagy te? :D
Érdekeljen, hogy kapcsolatban van. Az ilyesmit Illik tiszteletben tartani. Betyár becsületről hallottál már?
Hát ha akarsz kapni egy fülest, mert a barátja megtudja h kikezdtél a barátnőjével, bár az ilyen barátnő is milyen? Kettesbe más sráccal találkozni, bár lehet h csak barátkozni akar, ez n nagyon derül ki a kérdésedből h mi miatt is találkoztok, lehet csak egy barát kell neki.
Így sztem látatlanba, nem tudjuk megmondani, de le lehet pontozni... Én nálam szabály h más nőjével nem kezdek, nem csinálom azt ami nekem is szarul esne. Bár kinek mi..
"Én nálam szabály h más nőjével nem kezdek, nem csinálom azt ami nekem is szarul esne. Bár kinek mi.."
Ezért nincs barátnőd.
Vannak olyan lányok akik jófejségből nem szakítanak a barátjukkal. Én is voltam olyan helyzetben egyébként hogy egy 3 éves kapcsolat végén elpuhultam és mire észbekaptam már ki voltam dobva és más k**ta a csajomat.
Ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!