Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány eljön velem találkozni, de nem kifejezetten barátilag (mert annyira nem állunk közel) de van barátja, megcsókolhatom? Vagy felfoghatom randinak attól még?
18 éves szóval nem igazán tudja még mit akar szerintem.
Már másodszorra találkozom vele. Abba a gimibe járt ahova én.
Általában ha eljön velem egy lány kettesbe valahova és huzamosabb ideig elvisel meg szoktam csókolni. Még sosem volt ebből probléma de ritkán jutok el erre a szintre, mert általában ilyenkor össze is jövök a lánnyal. Vagy nem, de hosszú ideig kell várnom mire újból lesz ilyen lány. (általában félévente, 3 havonta, nem szeretem erőltetni)
De erről a lányról határozottan tudom, hogy kapcsolatban van. Ne érdekeljen? Kezeljem randiként, és ha úgy érzem lehet, csókoljam is meg?
o.O
Ha van barátja, elég egyértelmű, hogy csak haver lehetsz.
Egyébként pedig ha nem lenne, akkor is minimum egyértelmű beleegyezés kellene egy ilyen közeledésbe.
Hát én lányként szoktam fiúkkal is találkozni kettesben, pl megnézni egy filmet, ami a barátnőimet nem érdekli. De szerencsére még egyik sem próbált lesből letámadni. :D Az biztos, hogy többet nem találkoznánk.
Egyébként a lány viselkedéséből kiderül szerintem, hogy randinak gondolja-e, vagy csak haverkodik.
Azta... szavakat sem találok.
Barátja van, tehát ne csókold meg.
Te abban bízol, hogy nem fogja elhúzni a fejét, vagy miért vagy ilyen biztos a dolgodban? :D Mintha csak rólad szólna.
Baromi bunkó vagy és apád is jó szar tanácsot adott... :D
És akkor te szólogatsz be a rendes férfinak, aki tiszteletben tartja más kapcsolatát, hogy ezért nincs csaja, pedig te vagy aki félévente, 3 havonta más lányt csókolgat, csak mert veled lóg. :D nem érzed az ellentmondást?
én megcsókolhattam volna valakit, aki kapcsolatban volt mikor taliztunk.
1 hónappal rá már nem voltak együtt, szóval azért is talizott velem, mert már nem akart a pasijával lenni és kiutat keresett.
Persze én ezt nem tudtam, és csak barátkoztam :)
Viszont ha ő nem ebben a helyzetben van, akkor max visszautasítja a csókot, azt csá :D
Szóval mindenképp próbáld meg, ha van rá alkalmad!!
És meséld el, hogy mi történt! :D
Én beverném az orrod és elsétálnék. Alap, hogy nem mászol ilyen közel a másikhoz.
Volt ilyen randim, a pasi fogdosott, meg le akart smárolni ugy az elso fél orában. Másfél ora után végleg befejeztem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!