Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre nehezebb tisztán heteró társat találni?
Heteró nő vagyok, és az utóbbi pár évben egyre nehezebben találok tisztán heteró férfit. Tehát olyat, aki nem biszexuális. Mintha divat lett volna a férfiak közt a biszexualitás az utóbbi években.
Ezek a biszexuális férfiak pedig sérelmezik, ha azt mondom, én kizárólag heteró férfivel szeretnék kapcsolatot. Erre megkapom, hogy de hiszem MOST én kellenék nekik, és mit zavar engem az, hogy biszexek, miért vagyok előítéletes? Én meg azt szoktam mondani, miért baj az, ha heteróként csak heteró férfit akarok? Ennyire ritka már a heteró férfi?
Heteró nő nem is henceg ilyennel. De nem tűnt fel a kérdésemből hogy heteró nő vagyok?
Az meg hogy taglalod szerinted nekem milyen férfi kell, azt mi jogon teszed?
Kedves kérdező, ne csináljál ebből ügyet. Örülj neki, hogy aki ratyitallér, az minél hamarabb kiderül és menekülhetsz tőle minél távolabb.
Valószínűleg csak rossz helyen keresgetsz vagy rossz az ízlésed. Hidd el, hogy bőségesen többen vannak a hetero férfiak, ne egy hangos kisebbséget vegyél alapul, aki a csapból is folyik.
Nem melegbárban keresek heteró férfit! Ezek a biszexek eleinte először heterónak mutatják magukat, majd hopp ferfi is kell nekik időnként. Nem ismerkedési helyszín függő ez. Egyikre sincs ráírva hogy valójában biszex! Heterónak adják ki magukat.
Miért az ízlésemmel ban gond, miert nem azt mondod, a ffak már nem akarnak kizárólag ferfiakkal lenni? Tisztelet a kivételnek!
Amugy a biszex ff nagyon is nem kisebbség! A tisztán heteró ff már a kisebbség.
Azért az ízléseddel van gond, mert ezek szerint nem olyanok tetszenek, akiknek valóban férfias a hozzáállása, kiállása. Vagy nem olyan korosztály, akinek még nem plántálták be 0/24-ben az agyába, hogy már olyat se szabad mondani, hogy férfi meg nő, mert még megsérted a 8635 társadalmi nem egyikét...
Marha érdekes, nekem elég széles ismeretségem van, és egyetlen biszex vagy homoszexuális férfi sincs közötte. Akkor én meg mondjam azt, hogy biszex férfiak valójában nem is léteznek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!