Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Verjem ki mielőtt fizetős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Verjem ki mielőtt fizetős lányhoz megyek vagy ne?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy hamar elsülök.De ha meg kiverem akkor nem fog felálni,meg nem lesz inger.?
2022. júl. 18. 11:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
kamagra
2022. júl. 18. 11:21
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Utóbbit válaszd,fel fogják állítani azon ne aggódj.Rövid menetért nem éri meg annyit fizetni.
2022. júl. 18. 11:29
 3/17 anonim ***** válasza:
61%

Egy élvezésért kiadnál 20/30/40 ezret? Normális vagy?

Az 2 havi rezsi..vagyis most már csak egyhavi :(

2022. júl. 18. 11:35
 4/17 anonim ***** válasza:
47%
INkább a fejedből verd ki ezt a hülyeséget. Elmennél egy olyan nőhöz, akin ki tudja, hányan mentek át egy nap? És akinek semmit nem jelentene, csak futószalagon lennél egy a sok közül, és az élvezeted sem számít neki semmit?
2022. júl. 18. 11:58
 5/17 anonim ***** válasza:

én életemben egyszer voltam, soha többet. Én elmondhatom, hogy áll mint a cövek, kemény ahogy kell, de ott, a putriban, a nem-szép csaj mellett (mert persze egyáltalán nem úgy nézett ki), sehogy sem tudtam felállítani, hiába voltam olyan kanos, hogy legyet is reptében.

Nagy nehezen felszopta és gyorsan elsültem és húztam is.

2022. júl. 18. 12:49
 6/17 A kérdező kommentje:

ma 12:49

Elég szüklátókörü lehetsz akkor ha csak putris csajokat ismersz.

2022. júl. 18. 12:53
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem verném ki. Az új helyzet, a szituáció miatt amúgy is zavarban leszel. Inkább sülj el korábban mintsem fel se álljon (na az lenne a pénzkidobás). Egy órára fizess, többszöri élvezéssel. Ha hamar elsülsz és még van időd akkor lehet belefér a repetázás.
2022. júl. 18. 12:54
 8/17 anonim ***** válasza:
Mi a tapasztalatod? Ha elélveztél, mennyi idö kell amig ujra feláll?
2022. júl. 18. 13:15
 9/17 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, köszönöm a szűklátókörű észrevételt, természetesen nem putriba akartam menni, természetesen honlapon igényes csajt néztem ki, természetesen kanos hülyegyerek voltam, aki megfogadta, hogy aznap tuti dug, de beleestem abba a csapdába, hogy elmentem örömlányhoz, aki természetesen másnak adta ki magát, mint amilyen volt, de legalább ő felvette a telefont, nem úgy, mint az első 5 választásom. A környéket ismertem, nem is feltételeztem, hogy putri lesz, csak amikor már bent voltam a lakásban.

Remélem az én esetem picit segít valakiknek, akik szintén örömlányhoz akarnak menni, gondolom rajtad nem, mert ahhoz képest, hogy ilyen hülye kérdéseket teszel fel és látszólagosan tapasztalatlan vagy, elég erősen ítélkezel, amikor te is ugyanazt akarod csinálni.

2022. júl. 18. 13:40
 10/17 A kérdező kommentje:

ma 13:40

"én esetem picit segít valakiknek"

Te általánositasz! Ha nem vagy elővigyáaztos akkor igen belefuthatsz ilyenekbe.De ha már több éve nézegeted az oldalt és rengetek kommentet olvasol,akkor rájösz hogy nem fogsz olyan csajhoz elmenni akinél kb 0-1 komment van.Csak olyanhoz szabad elmenni aki már több éve hirdet és pozitiv kommentjeik száma 50-10 között van.Igy nem ér megelepetés.

Egyébként nem értem makktársaim logikáját hogyan képesek elmenni frissen regisztrált lányhoz akinek a képei bár mutatosak,de semmiu komment alatta.

2022. júl. 18. 15:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!