Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavar titeket hogy elítél a társadalom ha minél több férfival szexeltek?
Itt aki dobálózott elsőre, meg ítélkezett, az te vagy, mert nyomorult az életed.
Nem a #31 vagyok....
Egészen elképesztően hidegen hagy a társadalom és más véleménye.
Mondjuk ezt a társadalmat ÉN elitélem! (de ez nem érdekli őt)
#33 Most miért kell engem leszólni meg támadni? Ti szoktátok mondani hogy hol vannak az igazi férfiak, meg hogy alig van normális, erre tessék.
Ilyen erővel kérdezhetném én is hogy hol vannak az igazi nők akik nem fekszenek össze egy tucat férfival. Ha nem lenne ez szégyen akkor nem titkolnátok, és nem hazudnátok a párotoknak, vagy bárki másnak hogy ti nem vagytok olyanok. Legyünk őszintek.
#36 Szerintem csak akkor ha mások is tudnak róla. Azt tudom hogy számít nektek az emberek véleménye. Ha nem így lenne akkor nem csak egy anoním oldalon ismernétek be.
Ezt a sztereotípiát hogy ha egy nő sok férfival volt akkor ribi nem én találtam ki, szóval tessék nem rám haragudni. Ezt a társadalom találta ki.
Más kérdéseknél több nő támogatta ezt a társadalmi normát,és hogy ők nem ilyenek. Most akkor ki hazudik?
Én csak az igazságot próbálom kideríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!