Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NTBS kérdése:
Mi számít ma perverz dolognak?
Figyelt kérdés
Életkort is írjatok.2022. júl. 17. 12:49
1/10 anonim válasza:
Az ha alap szexet akarsz!
Semmi anál,semmi bdsm
2/10 anonim válasza:
lábfétis, mert mindenki elítél miatta
3/10 B2man válasza:
Szinte semmi! Kivétel nekrofília, pedofília...
4/10 anonim válasza:
Részemről minden szexuális cselekedet és célzás.
5/10 anonim válasza:
Hasbaütés előjátékként. Perverz, de nekem tetszik. F
6/10 anonim válasza:
Ez nem évszám kérdése.
Egyénenként mindenkinek más az ingerküszöbe.
Van akinek még az orál is az, és van akinél még a nekrofília is belefér.
7/10 anonim válasza:
Nem a lábfétist ítélik el hanem a lábszag fétist csakhogy pontosak legyünk...
8/10 anonim válasza:
5. Tehát minden edzésen perverzkedünk és nem bunyózunk, jó tudni xD
9/10 anonim válasza:
5-ös hogy te ütöd hasba a csajt? :O
10/10 anonim válasza:
Mikor ismerkedtem akkor rendszerint jöttek az olyan kérdések, hogy "Szia, perverz vagy?"
Erre általában az volt a válaszom, hogy mit ért perverz alatt. Hogy szeretem a szexet? Vagy hogy nyitott lennék arra hogy egy ló megdugjon? (Nyilván nem vágyom erre...)
Szerintem mindenkinek mást jelent a perverz. Szánomra a nem megszokott dolgoktól való beindulást jelenti. Ilyen pl. A pedofília, nekrofília és társai. Illetve egyes fétisek is beletartoznak, mint a vér fétis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!