Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik női név mögé képzelnél jobb csajt?
Szóval tételezzük fel hogy bemész egy terembe, ahol elöted ajtók vannak, és mindegyik ajtóra egy női név van kiírva, egyet kinyithatsz és az adott nevű lánnyal elmehetsz egy "körre", melyik nevet választanád?
Oké hogy szavazás ként jelöld be, de alatta légyszi indokoljátok is meg hogy miért azt a nevet jelölted amit, illetve írjátok meg a korotokat is.
Nekem a volt tesitanárom mondta hogy az Eszter a legszebb női név mert ki lehet belőle tenni a "szeret" szót.
Nekem eddig a Kriszti/Krisztina nevű lányokkal/nőkkel volt eddig pozitív élményen
Edit. 55 éve, a szexualitásom hajnalán valami szilveszteri tévéműsorban ment egy dal:
"Például Edit.
Gimnazista, karcsú, szőke, szelíd."
Azóta számtalan Edittel találkoztam, aki messze nem hozta ezeket a tulajdonságokat, de a gyerekkorban berögzült élmény még ma is dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!