Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra mi a legszexibb női név a világon?
Adrienn, mert így hívták azt a nőt, akit eddig legjobban szerettem. Ezután Niki, Viki, Judit, Jázmin.
Amitől idegenkedem, az az Erzsébet, Mária, Teréz, Ilona stb. Az idősek nevei. (Bocs, ha valakit megsértettem). 32/F
Tímea
Valahogy nagyon bejönnek a Timik! :-)
Kicsit csalni fogok mert fiúknak szól a kérdés és én is megválaszolom :D De az unalom nagy úr szóval...
A legszexibb női név..... Csalás lenne ha a sajátomat mondanám így nem azt fogom :D
Amanda vagy Írisz
Anna
Sok más is tetszik, de nem mint szexi név: Zsófi, Kriszti, Niki. Hozzájuk tudok arcot társítani, de az Anna tényleg semlegesen szexi, nem is nagyon volt sose ilyen ismerősöm, egy évvel felettem járt egy Anna, meg egy osztálytársam nőjét hívták így, azon kívül senki.
Mondjuk ezek után ha azt írom, ha lányom lenne, Annának nevezném, az gáz? Vagyis csak a második lány lenne Anna, az első Margit lenne.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!